Drinktips - No Waste Whiskey Sour

Har du en vinskvett og noen slappe sitroner hjemme? Ta vare på ingrediensene og lag en zero-waste-cocktail!
Les mer
Riktig glass for riktig vin
Hvilket vinglass er best? Det enkle svaret er at det er avhengig av hvilke viner du liker. Følg vår smaksguide for å finne den beste matchen!
Les mer
Tarte flambée med poteter & løyrom
Tarte flambée er en fransk type av pizza. Prøv Sebastian Gibrands oppskrift med luksuriøs løyrom, kokte poteter og dill.
Les mer
Vintips til julebordet
Mange velger julemost eller øl – men hvorfor ikke servere vin til julens retter? Vi tipser om tre gode valg.
Les mer
Julegavetips fra Liora
Føler du deg stresset over alle julegaveinnkjøp? La vineksperten Liora Levi hjelpe deg i jakten på den perfekte gaven.
Les mer
Ginskole – Gindrinker
Liker du gin og vil prøve en ny drinkoppskrift? Her deler Linn og Jacob fra Fjäre Gin sine beste gindrinker.
Les mer
Franske pepperkaker med mandel
Krydre julebaksten litt ekstra og prøve våre franske pepperkaker med søtmandel! De er sprø, enkle å lage og trenger ikke å kjevles.
Les mer
Juledrinker
Gløggkos, adventskaffe eller lille julaften – sett gullkant på feiringen med en lekker juledrink! Her er våre fire favoritter i vinter.
Les mer
Hvit gløgg
Årets gløgg i all ære – men det er ikke mye som slår en hjemmelaget hvitvinsgløgg!
Les mer
Ginskole – Produksjon
Hvordan lager man gin egentlig? Følg med oss bak kulissene på Fieruaas Distillery og møt ginmakeren Jacob.
Les mer
Ginskole – Smakstilsetning
At gin og einebær hører sammen har nok de fleste sjekk på. Men hvordan er det med de andre ingrediensene?
Les mer
Birria tacos
Birria taco er så godt at du vil spise det hver fredag! Prøv denne oppskriften så får du se.
Les mer
Ginskole – Gintyper
Vil du vite mer om gin? Sammen med Linn og Jacob fra Fjäre Gin lærer vi deg det mest grunnleggende om gin.
Les mer
En dypdykking i naturvin
Naturvinene har erobret mange vinelskeres hjerter. Men hva er egentlig naturvin – og hvorfor skaper vinene så stor debatt?
Les mer
Japansk karrigryte med kylling
Prøv å lage en egen japansk karri! Det er en av de mest populære hjemmerettene i Japan og hver familie har sin egen spesielle oppskrift.
Les mer
Beste vinene til ostefatet
At ost og vin trives sammen – det har lenge vært kjent. Men hvilken er den beste vinen til osten?
Les mer
Vintips til høstens gryter
Under høsten lengter vi etter rykende varme gryteretter. Ekstra godt smaker gryten om du serverer en passende vin til. Her er våre beste tips!
Les mer
Øst-Europa – Fra qvevri til oransjeviner
Oppdag Øst-Europas vinverden! Vi ser nærmere på druesorter og begrep som er grunnleggende i land som Georgia og Slovenia.
Les mer
Kinesisk kokkekniv – den opprinnelige allkniven
Den prisvinnende serien Zen fra Yaxell får nå et tilskudd i form av en riktig klassisk kniv – en kinesisk kokkekniv.
Les mer
Fnatt på Pet Nat
I kjølevannet av nordmennenes interesse for naturvin har en ny boblende vin nå bokstavelig talt dukket opp – Pet nat.
Les mer
Gode vintips til høstens soppretter
Vin og sopp er et naturlig valg til høstens middager. Men hvilken vin passer best til hvilke soppretter?
Les mer
Toast med kantareller & løyrom
Skogens og havets gull på samme toast. Værsågod – her er oppskriften på høstens mest luksuriøse forrett.
Les mer
Jens Dolk tester Riedel Winewings
Hva mener Jens Dolk om Riedels serie Winewings? Se hans tanker og kvalitetstester av de store glassene som lover brutal funksjon for vinaromaene.
Les mer
Gin & tonic med akevitt
En fruktig, syrlig og frisk oppskrift på GT som lages med akevitt i stedet for gin.
Les mer
Slik velger du drikke til skalldyrfesten
La deg inspireres av eksperten Liora Levi og hva hun helst serverer av øl, vin og bobler til skalldyr.
Les mer