Vårens nyheter 2023

Nå er vårens nyheter her! Duftsettet fra Pulltex, kniver fra Global og enda mer inspirasjon!
Les mer
Ny start
Nytt år – All pynt og nips er ryddet vekk – både fra julen og året som har vært. Gi kjøkkenet en frisk ny start, så holder det i mange, mange år til.
Les mer
Akevitt cocktails – Meir Flip
Bland vinterens enkleste og mest smakfulle drink med den trendy ingrediensen - akevitt! Her i kombinasjon med egg, sukker og litt muskatnøtt.
Les mer
Lioras julegavetips
Føler du deg stresset over alle julegaveinnkjøp? La vineksperten Liora Levi hjelpe deg i jakten på den perfekte gaven.
Les mer
Vintilbehør for vinelskeren
Vintilbehør blir ofte glemt – til tross for at det spiller en stor rolle når det gjelder å optimere vinopplevelsen. Så la oss derfor hylle noen av våre favoritter!
Les mer
Riedel & Dom Pérignon
Gjennom et kreativt samarbeid har Riedel og Dom Pérignon laget ett glass – spesifikt for den eksklusive champagnen!
Les mer
Hvitløkssmør med mandel og gressløk
Deilig krydret hvitløkssmør - perfekt til grillet fisk, kjøtt eller asparges!
Les mer
Roastbiff av lam med selleripuré og kroketter av Chèvre
Rosastekt roastbiff av lam serveres med kokte rødbeter, Chèvre kroketter, ramsløk, røkt Savoy kål, selleripuré og sjysaus – en rett av Marcus Bremdal fra det svenske kokkelandslaget.
Les mer
Et dypdykk i akevitt
Hva er Nordens mest trendy brennevin? Akevitt! Vi besøkte de norske akevittekspertene Atle Minothi, Lars Ole Ørjasæter og Ivan Abrahamsen på cocktailbaren Svanen i Oslo sentrum!
Les mer
Tre tegn på dårlig vin
På smak, aroma eller farge – hvordan merker du egentlig om vinen din er dårlig? Lær å identifisere vanlige vindeffekter.
Les mer
Ovnsbakt rødspettefilet med champagnesaus
Champagnesaus, reker og asparges. Lag en luksusmiddag med proffkokk Marcus Bremdals oppskrift på ovnsbakt rødspettefilet! Serveres med urtepoteter.
Les mer
Matche mat og vin
Lær å kombinere mat og vin! Vi tipser om deilige retter som kan kombineres med noen av våre mest populære druesorter og vinstiler.
Les mer
Lufte og dekantere vin - Slik gjør du
Lær hvordan du dekanterer og lufter vin! Riedel-ambassadør Liora Levi viser hvordan du kan forbedre vinopplevelsen – med noen enkle triks.
Les mer
Høstens nyheter 2022
Nytt skjærebrett, trendige glass og sommelierens favorittåpner. Nå slipper vi høstens nyheter med et smell!
Les mer
Liora tester Veloce
Tynn, tynnere – tynnest? Den norske vineksperten Liora Levi har testet Riedels serie Veloce.
Les mer
Glassklare nyheter fra Riedel
Trendy tequila og magisk Mosel – la deg inspirere av høstens nyheter fra Riedel!
Les mer
Sommerens hotteste ting
Sommeren er endelig her – med ferier, late dager og grillkvelder ute i det fri! Vi foreslår dingsene som gir forutsetninger for en virkelig hyggelig ferie.
Les mer
Gino med mynte og knuste vaniljedrømmer
Hva får du hvis du tilsetter ananas og mango med mynte og knuste kakesmuler? Proffkokk Marcus Bremdals drømmeaktige gino.
Les mer
Mat til Zinfandel
Mat og rødvin er to av livets store gleder. Men hvilken mat bør du velge til Zinfandel? Her er noen kombinasjoner som ikke kan gå galt.
Les mer
3 gode grilltilbehør
Ikke glem tilbehøret! Bli inspirert til din neste grillkveld av to gode sauser og en sprø agurksalat.
Les mer
Knust japansk agurksalat - sunomono
En forfriskende, knasende salat med japanske smaker. Server den til grillmat eller som en del av en asiatisk plukkmiddag!
Les mer
Green goddess
En fargesprakende grønn saus som passer til alt fra salater til grillmat. Lett å variere etter hva du har hjemme!
Les mer
Hjemmelaget bbq-saus
Dette er BBQ-sausen som grillmester Johan Kullberg lager når han ikke har tilgang til sin egen. Alt finnes i et vanlig kjøkken!
Les mer
Et dypdykk i rom
Rom er en av verdens mest vanlige og populære brennevin. Vi lærer deg alt du trenger å vite om rom, romdrinker og glass.
Les mer
6 frukter å grille
Frukt smaker bedre med grillstriper! Vi anbefaler noen favoritter som er perfekte å slenge på grillen.
Les mer