Våg å variere fredagssnacksen! Å lage tørket eplechips er en fin måte å dra nytte av årets hagefrukt.
Potetgull er greit nok, men noen ganger kan det være morsomt å prøve noe nytt. Her er en fantastisk oppskrift på sprø eplechips som byr på både sødme og syre. Velg selv om du vil spise chips som kveldssnacks, knuse dem over en dampende suppebolle eller pakke dem inn og gi i gave.
INGREDIENSER
4–5 stk små epler
2 ss olivenolje
1 stk sitron
2 ss melis
1 ss kanel
SLIK GJØR DU
Sett ovnen på 125 grader.
Skyll og fjern kjernehuset i eplene. Skjær eplene i tynne skiver på en mandolin. Fordel skivene på ovnsplate med bakepapir. Pensle dem med olivenolje og press over sitronsaft.
Bland melis og kanel. Pudre deretter blandingen over epleskivene, bruk gjerne en tesil.
Tørk eplechipsen i ovnen i cirka 45 minutter, maksimalt to plater om gangen. La chipsen avkjøles på ovnsplaten før servering.
Det ser ut til at du bruker en gammel nettleser, vær oppdatert til en nyere versjon for å få den beste opplevelsen fra nettstedet vårt. Vi anbefaler Google Chrome-nettleseren
Last ned Google Chrome
Cookies på siden
Dette nettstedet bruker informasjonskapsler (informasjonskapsler) for statistikk, tilpasset innhold og annonser.
Du kan alltid slette lagrede informasjonskapsler gjennom de avanserte innstillingene i nettleseren din.