3 varmende drikker

Varme drikker for kalde dager! Her er 3 forslag på nydelige oppskrifter å prøve i helgen.
Les mer
Beaujolais nouveau – hva er det?
For mange vinelskere er den tredje torsdagen i november en hellig dag. Det er da "årets første vin" – Beaujolais Nouveau – blir sluppet for salg.
Les mer
Hemmeligheten bak en Global suksess
Elegant design og sylskarp japansk presisjon - her er Globalkniven sin spennende historie i et nøtteskall.
Les mer
Et dypdykk i tequila
Det er på tide å tenke utenfor shotglasset! En god tequila skal nytes – enten rent eller som en del av en kreativ cocktail.
Les mer
Brennevinsglass guide
Rom, tequila, konjakk, akevitt... Hvordan bør du servere din favoritt? Lokk frem det aller beste i din brennevin – med riktig glass.
Les mer
Riktig glass for naturvin
Glou-glou, oransjevin, pet nat... Hvilken naturvin er din favoritt? Vi gir deg tips om passende glass til tre populære varianter av naturvin.
Les mer
Ville drinker
Granskudd, tyttebær eller kanskje fiol og lavendel? Profesjonell bartender Bella Porcile deler tre drinkoppskrifter med ingredienser fra naturens skafferi.
Les mer
Maschmanns på Skøyen
På Skøyen, vest for det sentrale Oslo, ligger Maschmanns Matmarked. Her finner du delikatesser fra alle hjørner i Europa.
Les mer
Pizza, pizza, pizza
Vil du lære å lage pizza fra bunnen av? Her har vi samlet alt fra oppskrifter på deig og tomatsaus til tips om toppinger, drikke og utstyr.
Les mer
Koreansk BBQ
Koreansk mat er hetere enn noen gang - ikke minst koreansk BBQ. Prøv en av Jennie Walldéns deilige grilloppskrifter!
Les mer
Et dypdykk i musserende vin
Bli en bobleekspert ved hjelp av vår hurtigguide! Nytelsen øker når du har kunnskap om det du drikker.
Les mer
Deilige oppskrifter for alkoholfrie drinker
Null prosent alkohol - hundre prosent smak. Drinkseksperten David Kringlund byr på fem magiske mocktails.
Les mer
Vårlig borddekking
La årstiden vises i detaljene! Det er ingenting som løfter stemningen så mye som en vakkert dekket bord.
Les mer
Kulinariske København
Øl, hygge og mat i verdensklasse. I løpet av de siste tiårene har København etablert seg som en av Nordens, kanskje også Europas, store gourmet-hovedsteder.
Les mer
Oransjevin
Rød, hvit, rosé... eller kanskje oransje? Lær alt du trenger å vite om den populære trendvinen oransjevin.
Les mer
Lakrisfråtsing
Vil du lære mer om lakris? Da har du kommet til rett sted! Her kan du få tak i lakrisfakta og bli inspirert av gode oppskrifter med lakris i fokus.
Les mer
Poppede popcorn
Popcorn som snacks er en klassiker – men visste du at du kan smaksette det på forskjellige måter? Vi anbefaler tre favoritter til fredagskos.
Les mer
3 gode oppskrifter med laks
Laks er et must i påskebuffeen! Her har vi samlet inspirerende oppskrifter fra noen av Sveriges beste kokker.
Les mer
Vulkanske drivhus
Får, fiske og... massevis av tomater? Med sine vakre landskap er Island kanskje et av de stedene hvor det er mest usannsynlig at noen av Europas største tomat- og bananplantasjer befinner seg. Likevel er det nettopp det.
Les mer
Natur-lig vin
Hva med et glass musserende bjørkesaftvin? Eller gyllen vin laget av multer? La deg inspirere av spennende viner med naturens smaker i fokus!
Les mer
Tre trendy druesorter
En frisk Albariño, en elegant Xinomavro eller en perlende Lambrusco - hvilken trendy vin faller best i smak?
Les mer
Vin til fisk
Vet du hvilken type vin passer best til laks, abbor eller sild? Vi hjelper deg å kombinere riktig vin med riktig type fisk.
Les mer
Undervannsvin
Har du hørt om undervannsvin? Det er akkurat hva navnet antyder; vin som er lagret på havets bunn.
Les mer
Vin til suppe
Hva serverer du i glasset til en fersk fiskesuppe eller en fyldig gulasj? Her gir vi deg fire deilige suppeoppskrifter med matchende vintips.
Les mer
Et dypdykk i akevitt
Hva er Nordens mest trendy brennevin? Akevitt! Vi besøkte de norske akevittekspertene Atle Minothi, Lars Ole Ørjasæter og Ivan Abrahamsen på cocktailbaren Svanen i Oslo sentrum!
Les mer