Et dypdykk i musserende vin

Bli en bobleekspert ved hjelp av vår hurtigguide! Nytelsen øker når du har kunnskap om det du drikker.
Les mer
Deilige oppskrifter for alkoholfrie drinker
Null prosent alkohol - hundre prosent smak. Drinkseksperten David Kringlund byr på fem magiske mocktails.
Les mer
Vårlig borddekking
La årstiden vises i detaljene! Det er ingenting som løfter stemningen så mye som en vakkert dekket bord.
Les mer
Kulinariske København
Øl, hygge og mat i verdensklasse. I løpet av de siste tiårene har København etablert seg som en av Nordens, kanskje også Europas, store gourmet-hovedsteder.
Les mer
Oransjevin
Rød, hvit, rosé... eller kanskje oransje? Lær alt du trenger å vite om den populære trendvinen oransjevin.
Les mer
Lakrisfråtsing
Vil du lære mer om lakris? Da har du kommet til rett sted! Her kan du få tak i lakrisfakta og bli inspirert av gode oppskrifter med lakris i fokus.
Les mer
Poppede popcorn
Popcorn som snacks er en klassiker – men visste du at du kan smaksette det på forskjellige måter? Vi anbefaler tre favoritter til fredagskos.
Les mer
3 gode oppskrifter med laks
Laks er et must i påskebuffeen! Her har vi samlet inspirerende oppskrifter fra noen av Sveriges beste kokker.
Les mer
Vulkanske drivhus
Får, fiske og... massevis av tomater? Med sine vakre landskap er Island kanskje et av de stedene hvor det er mest usannsynlig at noen av Europas største tomat- og bananplantasjer befinner seg. Likevel er det nettopp det.
Les mer
Natur-lig vin
Hva med et glass musserende bjørkesaftvin? Eller gyllen vin laget av multer? La deg inspirere av spennende viner med naturens smaker i fokus!
Les mer
Tre trendy druesorter
En frisk Albariño, en elegant Xinomavro eller en perlende Lambrusco - hvilken trendy vin faller best i smak?
Les mer
Vin til fisk
Vet du hvilken type vin passer best til laks, abbor eller sild? Vi hjelper deg å kombinere riktig vin med riktig type fisk.
Les mer
Undervannsvin
Har du hørt om undervannsvin? Det er akkurat hva navnet antyder; vin som er lagret på havets bunn.
Les mer
Vin til suppe
Hva serverer du i glasset til en fersk fiskesuppe eller en fyldig gulasj? Her gir vi deg fire deilige suppeoppskrifter med matchende vintips.
Les mer
Et dypdykk i akevitt
Hva er Nordens mest trendy brennevin? Akevitt! Vi besøkte de norske akevittekspertene Atle Minothi, Lars Ole Ørjasæter og Ivan Abrahamsen på cocktailbaren Svanen i Oslo sentrum!
Les mer
Tre tegn på dårlig vin
På smak, aroma eller farge – hvordan merker du egentlig om vinen din er dårlig? Lær å identifisere vanlige vindeffekter.
Les mer
Matche mat og vin
Lær å kombinere mat og vin! Vi tipser om deilige retter som kan kombineres med noen av våre mest populære druesorter og vinstiler.
Les mer
Lufte og dekantere vin - Slik gjør du
Lær hvordan du dekanterer og lufter vin! Riedel-ambassadør Liora Levi viser hvordan du kan forbedre vinopplevelsen – med noen enkle triks.
Les mer
Mat til Zinfandel
Mat og rødvin er to av livets store gleder. Men hvilken mat bør du velge til Zinfandel? Her er noen kombinasjoner som ikke kan gå galt.
Les mer
3 gode grilltilbehør
Ikke glem tilbehøret! Bli inspirert til din neste grillkveld av to gode sauser og en sprø agurksalat.
Les mer
Et dypdykk i rom
Rom er en av verdens mest vanlige og populære brennevin. Vi lærer deg alt du trenger å vite om rom, romdrinker og glass.
Les mer
6 frukter å grille
Frukt smaker bedre med grillstriper! Vi anbefaler noen favoritter som er perfekte å slenge på grillen.
Les mer
5 gode romdrinker
Støv av drinkglassene og fyll fryseren med is! Her er fem oppskrifter på romdrinker som garantert gir vann i munnen.
Les mer
Mat til bobler
Bobler egner seg til mer enn mingling og fordrikking. Velger du akkurat de riktige flaskene kan du nyte hele din treretters middag med musserende vin.
Les mer
Bartending for dummies
Strainer, shaker, tumbler og muddler... Vanskelig å holde tritt med barspråket? Ikke noe problem! Ved hjelp av ordboken vår går du fra drinkamatør til anerkjent cocktailskaper på kort tid.
Les mer