Presentert av:
Skogens og havets gull på samme toast. Værsågod – her er oppskriften på høstens mest luksuriøse forrett.
La kantarellene leve opp til sin status som skogens gull. På denne toasten får soppen selskap av lekker løyrom, crème fraiche og dill. Hvis du vil gjøre det enda mer luksuriøst åpner du en flaske champagne og tar frem bobleglassene! Her har vi en forrett som passer perfekt sammen med kald champagne.
INGREDIENSER
(4 porsjoner)
4 skiver lyst brød
200 gr friske kantareller
100 g løyrom
1 potte dill
Smør til steking
Salt og pepper
SLIK GJØR DU
Stikk ut fire rundinger av brødskivene ved hjelp av et stort drikkeglass. Smør på begge sider og stek skivene gyllenbrune i smør.
Rens kantarellene. Stek dem til all væske har fordampet og soppen er lett sprø, ca 5 minutter. Krydre med salt og pepper.
Ved servering, legg soppen på brødet. Pynt med litt crème fraiche, løyrom og en dillkvist. Nyt gjerne med et glass champagne. Santé!