Baguetter med urtepesto & coppaskinke
![...](/admin/public/getimage.ashx?Image=/Files/Images/Blogg/2024/Plock/juli/macka_wide.jpg&Format=jpg&Compression=90&width=700&crop=0&altFmImage_path=/Files/Images/NoImageAvailable.png)
Oppskrift for pikniken! Sommerlige baguetter fylt med hjemmelaget urtepesto, burrataost og lufttørket coppaskinke. Server gjerne sammen med frisk frukt.
Les mer![...](/Admin/Public/GetImage.ashx?width=400&height=400&crop=5&Compression=75&image=/Files/Images/Blogg/2024/akvavitdrink/akvavitdrink_blogg.jpg&altFmImage_path=/Files/Images/NoImageAvailable.png)
Akevittdrink - Never Say Meir
Bartenderen Johannes Sæterbø byr på en forfriskende jordbærdrink med akevitt som base. En akevittdrink i en smaksrik kombinasjon som garantert vil slå an!
Les mer![...](/Admin/Public/GetImage.ashx?width=400&height=400&crop=5&Compression=75&image=/Files/Images/Blogg/2024/Plock/juli/recept_brod.jpg&altFmImage_path=/Files/Images/NoImageAvailable.png)
Focaccia med dillolje & tomater
Finnes det noe bedre enn nybakt brød? Her deler Louise Johansson grunnoppskriften på focaccia. Smaksatt med dillolje & ferske tomater, varier med din favorittopping!
Les mer![...](/Admin/Public/GetImage.ashx?width=400&height=400&crop=5&Compression=75&image=/Files/Images/Blogg/2024/Vildaskafferiet/vild_ciabatta_blogg.jpg&altFmImage_path=/Files/Images/NoImageAvailable.png)
Ciabatta med lettrøkt røye & ville urter
Lettrøkt røye, rømme, rødløk og lodderogn møtes i en ciabattasandwich, full av smak og teksturer. Et godt oppskriftstips til utflukten!
Les mer![...](/Admin/Public/GetImage.ashx?width=400&height=400&crop=5&Compression=75&image=/Files/Images/Kjøkken5543_bloggB_px800.jpg&altFmImage_path=/Files/Images/NoImageAvailable.png)
17. mai – Quinoasalat
Sesongens friske råvarer i én skål – Liora Levi presenterer en av sine favorittretter og viser oss hvordan hun skaper 17. maistemning. HURRA!
Les mer![...](/Admin/Public/GetImage.ashx?width=400&height=400&crop=5&Compression=75&image=/Files/Images/Kjøkken5617_blogg_px800.jpg&altFmImage_path=/Files/Images/NoImageAvailable.png)
17. mai – Crispy grønn salat
Samles till 17. maifrokost! Vår vinekspert og Riedel-ambassadør Liora Levi byr på sin favorittsalat som vil begeistre store og små.
Les mer![...](/Admin/Public/GetImage.ashx?width=400&height=400&crop=5&Compression=75&image=/Files/Images/Blogg/2024/Plock/juni/grillrecept_sommarsallad_2.jpg&altFmImage_path=/Files/Images/NoImageAvailable.png)
Couscoussalat med melon & jordbær
Sommerens salat til ALL grillmat, er denne! Tilbered couscous på fem minutter og bland med jordbær, cantaloupemelon og fetaost. Server gjerne med jalapeñodressing!
Les mer![...](/Admin/Public/GetImage.ashx?width=400&height=400&crop=5&Compression=75&image=/Files/Images/Blogg/2024/Plock/Maj/recept_tart.jpg&altFmImage_path=/Files/Images/NoImageAvailable.png)
Butterdeigterte med mangold & chevre
Sprø butterdeig toppet med sitronkrem, mangold i ulike farger, høvlet chevre og basilikumblader – høres det ikke herlig ut? Serveres som snitter eller med et herlig tilbehør!
Les mer![...](/Admin/Public/GetImage.ashx?width=400&height=400&crop=5&Compression=75&image=/Files/Images/Blogg/2024/Plock/April/sparris_blogg_1.jpg&altFmImage_path=/Files/Images/NoImageAvailable.png)
Ovnstekte arparges med ramsløk & Hollandaisesaus
Vårens smaker og farger på tallerkenen! Start våren med denne oppskriften på en deilig forrett med grønn og hvit asparges og Hollandaisesaus.
Les mer![...](/Admin/Public/GetImage.ashx?width=400&height=400&crop=5&Compression=75&image=/Files/Images/Blogg/2022/Sushibowls/chirashi_blogg.jpg&altFmImage_path=/Files/Images/NoImageAvailable.png)
Sushibowl - Chirashi Sushi
Chirashi Sushi er en ekte klassiker innenfor det tradisjonelle japanske kjøkkenet og kan også beskrives som: sushi i en skål.
Les mer![...](/Admin/Public/GetImage.ashx?width=400&height=400&crop=5&Compression=75&image=/Files/Images/Blogg/2022/Sushibowls/tamago_blogg_1.jpg&altFmImage_path=/Files/Images/NoImageAvailable.png)
Tamagoyaki - Japansk omelett
Pimp rullen din eller Chirashi-skålen med den japanske omeletten Tamagoyaki. Et klassisk sushi-tilbehør som er like godt som det er enkelt å lage.
Les mer![...](/Admin/Public/GetImage.ashx?width=400&height=400&crop=5&Compression=75&image=/Files/Images/Blogg/2021/Eggsben/eggsben_blogg.jpg&altFmImage_path=/Files/Images/NoImageAvailable.png)
Eggs Royale
Har du smakt Eggs Benedict, må du prøve ut en Eggs Royale! Dette er en variant av den klassiske eggeretten der kjøttet byttes ut med fristende kaldrøkt laks.
Les mer![...](/Admin/Public/GetImage.ashx?width=400&height=400&crop=5&Compression=75&image=/Files/Images/Blogg/2021/Smk/ChristinKashou_yuzuglass.jpg&altFmImage_path=/Files/Images/NoImageAvailable.png)
Yuzuiskrem med mandelflarn
Mesterkokk Christin Kashou har yuzu som sin favorittfrukt. Her er en variant av en yuzuiskrem som hun serverte i finalen i Sveriges Mästerkock. Må prøves!
Les mer![...](/Admin/Public/GetImage.ashx?width=400&height=400&crop=5&Compression=75&image=/Files/Images/Blogg/2013/Stefanrecept/hkrafta.jpg&altFmImage_path=/Files/Images/NoImageAvailable.png)
GRILLET BURFANGET SJØKREPS MED JORDSKOKK
Stjernekokken Stefan Karlsson, som er ambassadør for de japanske knivene Tamahagane, deler en oppskrift på grillet, burfanget sjøkreps med jordskokk og skummete krepssaus.
Les mer![...](/Admin/Public/GetImage.ashx?width=400&height=400&crop=5&Compression=75&image=/Files/Images/Blogg/2024/Cocktails/pencilin_blogg.jpg&altFmImage_path=/Files/Images/NoImageAvailable.png)
Drinktips - Penicillin
Skål inn helgen med et glass Penicillin! Den kurere kanskje ikke forkjølelsen din - men den vil garantert få deg til å føle deg bedre.
Les mer![...](/Admin/Public/GetImage.ashx?width=400&height=400&crop=5&Compression=75&image=/Files/Images/Blogg/2024/Hamachi/hamachi_ros_blogg.jpg&altFmImage_path=/Files/Images/NoImageAvailable.png)
Rose av hiramasa, grapefrukt & agurk
Overøs med kjærlighet! Og imponer en du er glad i med denne deilig sashimi-rosen! Oppskriften er fra proffkokken Louise Johansson.
Les mer![...](/Admin/Public/GetImage.ashx?width=400&height=400&crop=5&Compression=75&image=/Files/Images/Blogg/2024/Plock/Februari/recept_majsdipp.jpg&altFmImage_path=/Files/Images/NoImageAvailable.png)
Maisdipp
Rask, enkel og utrolig god - er denne kremete maisdippen med chili. Den ultimate følgesvennen til tacokvelden!
Les mer![...](/Admin/Public/GetImage.ashx?width=400&height=400&crop=5&Compression=75&image=/Files/Images/Blogg/2023/aretsratt/aretsratt3.jpg&altFmImage_path=/Files/Images/NoImageAvailable.png)
50/50-kjøttboller med pasta & tomatsaus
Klimavennlige kjøttboller - javisst! Den svenske proffkokken Jessie Sommarström deler sin deilige oppskrift laget med 50% kjøttdeig og 50% deig av belgfrukter.
Les mer![...](/Admin/Public/GetImage.ashx?width=400&height=400&crop=5&Compression=75&image=/Files/Images/Blogg/2024/Baosemla/baosemla_blogg.jpg&altFmImage_path=/Files/Images/NoImageAvailable.png)
Bao-buns
Den tradisjonsrike Fastelavnsbollen finnes nå i alle mulige former. Proffkokken Louise Johansson deler sin nye favoritt: Bao-buns!
Les mer![...](/Admin/Public/GetImage.ashx?width=400&height=400&crop=5&Compression=75&image=/Files/Images/Blogg/2023/Jessie/artmole_blogg.jpg&altFmImage_path=/Files/Images/NoImageAvailable.png)
Ertemole
Like god som den klassiske varianten, men laget med grønne erter i stedet for avokado. Ertemole er et alternativ til guacamole som er både snillere mot miljøet og mot lommeboken.
Les mer![...](/Admin/Public/GetImage.ashx?width=400&height=400&crop=5&Compression=75&image=/Files/Images/Blogg/2023/Drinks/campfire_blogg.jpg&altFmImage_path=/Files/Images/NoImageAvailable.png)
Drinktips - Campfire cocktail
Her er en drink som garantert vil begeistre deg! Den er full av smak, frukt og farge - og fargen skifter elegant fra rødt til gult.
Les mer![...](/Admin/Public/GetImage.ashx?width=400&height=400&crop=5&Compression=75&image=/Files/Images/Blogg/2021/Kylskapsmat/soba_blogg.jpg&altFmImage_path=/Files/Images/NoImageAvailable.png)
Nudelsuppe med grønnsaker & sopp
Få liv i slappe grønnsaker og ta vare på de halvfulle boksene i kjøleskapet. Thomas Sjögren byr på en supergod nudelsuppe laget av kjøleskapsrester!
Les mer![...](/Admin/Public/GetImage.ashx?width=400&height=400&crop=5&Compression=75&image=/Files/Images/Blogg/2018/Spetskal/spetskalrecept_blogg.jpg&altFmImage_path=/Files/Images/NoImageAvailable.png)
Stekt spisskål med panko og vinaigrette på brunet smør
En vegetarrett der spisskål er stjernen på tallerkenen. Den svenske profesjonelle kokken Thomas Sjögren står bak oppskriften.
Les mer![...](/Admin/Public/GetImage.ashx?width=400&height=400&crop=5&Compression=75&image=/Files/Images/Blogg/2020/SMK/smk20_dumplings.jpg&altFmImage_path=/Files/Images/NoImageAvailable.png)
Veganske soppdumplinger med buljong & pak choy
Prøv en oppskrift fra matinspiratøren Sofia Henriksson. Oppskriften kommer fra kokeboken "Always Hungry" og inspirasjonen fra hennes reiser i Asia.
Les mer![...](/Admin/Public/GetImage.ashx?width=400&height=400&crop=5&Compression=75&image=/Files/Images/Blogg/2023/Drinks/maple_blogg.jpg&altFmImage_path=/Files/Images/NoImageAvailable.png)
Drinktips - Maple Old Fashioned
La oss presentere Old Fashioned med en vri! Ved å erstatte sukkerlake med lønnesirup gir vi denne klassiske cocktailen et herlig løft.
Les mer