Pasta cacio e pepe

Krydre hverdagen din med en ny pastaoppskrift! Her er en variant på den trendy retten cacio e pepe.
Les mer
Laksecarpaccio med rosépepper & granateple
Server laks til forrett! Louise Johanssons laksecarpaccio har en herlig blomstertone, som kommer fra granateple og rosépepperkorn.
Les mer
Jordbær med sort pepper & sitron
Kan du ikke få nok av jordbær? Da vil du elske Louise Johanssons oppskrift! Her serveres jordbæra sammen med pepper, sitron og hjemmelaget is.
Les mer
Drinktips - Bombardino
Bombardino nytes ofte som en varm drink i skibakken, men den passer like bra som en lekker avslutning på middagen.
Les mer
Hvit sjokolade panna cotta med appelsingranité
Lag proffkokken Sebastian Gibrands luksuriøse dessert. Her blir panna cottaen smaksatt og servert med appelsin, for å balansere søtheten fra sjokoladen.
Les mer
Risotto på nakenhavre
Lyst på en smakrik risotto? Gjør som kocken Filip Poon og bytt ut risen mot nakenhavre. Da får du både en fyldigere smak og et mer holdbart måltid.
Les mer
Guacamole
Zassenhaus støpejernsmorter passer perfekt til tørkede krydder, så vel som urter og dip. Her viser vi hvordan du lager en klassisk, meksikansk guacamole.
Les mer
Vegetarisk taco med portobellosopp
Taco er en rett som hele familien setter pris på. Prøv vår vegetariske oppskrift med portobellosopp og sterk jalapeñodressing.
Les mer
Drinktips - No Waste Strawberry Martini
Leter du etter en ny drinkoppskrift? Prøv vår svinnfrie Strawberry Martini! Her har vi en drink som både gjør godt for smakløkene og for miljøet.
Les mer
Småpoteter med rømme & løyrom
Lyst på snitter? Bakte småpoteter kan du enten servere som appetittvekkere til drinken eller som snacks på buffébordet.
Les mer
Drinktips - No Waste Gin Sour
Skål uten svinn! I denne oppskriften får både sitronskall og vinskvetter nytt liv. En sourdrink uten sur ettersmak – helt enkelt.
Les mer
Shoyu ramen med sprøtt sideflesk
I Japan er det like mange ramenoppskrifter som innbyggere. En klassiker er shoyu ramen, hvor ramensuppen blir smaksatt med en soyabasert saus.
Les mer
Drinktips - No Waste Whiskey Sour
Har du en vinskvett og noen slappe sitroner hjemme? Ta vare på ingrediensene og lag en zero-waste-cocktail!
Les mer
Stekt røye med gulrot & spinatkrem
Leter du etter middagsinspirasjon? Hva med en luksusmiddag med stekt røye? Her kommer en oppskrift fra Filip Poon.
Les mer
Confit Byaldi – Eventyrlig ratatouille
Lær deg å lage ratatouille! Her viser Filip Poon deg hvordan du ved hjelp av en skarp mandolin lykkes med denne enkle men imponerende matrett.
Les mer
Drinktips - Mimosa floats
Er du på jakt etter en ny drinkoppskrift? Prøv å lage en Mimosa med vri. En perfekt drink til en fargeglad anledning!
Les mer
Tarte flambée med poteter & løyrom
Tarte flambée er en fransk type av pizza. Prøv Sebastian Gibrands oppskrift med luksuriøs løyrom, kokte poteter og dill.
Les mer
Franske pepperkaker med mandel
Krydre julebaksten litt ekstra og prøve våre franske pepperkaker med søtmandel! De er sprø, enkle å lage og trenger ikke å kjevles.
Les mer
Hvit gløgg
Årets gløgg i all ære – men det er ikke mye som slår en hjemmelaget hvitvinsgløgg!
Les mer
Birria tacos
Birria taco er så godt at du vil spise det hver fredag! Prøv denne oppskriften så får du se.
Les mer
Japansk karrigryte med kylling
Prøv å lage en egen japansk karri! Det er en av de mest populære hjemmerettene i Japan og hver familie har sin egen spesielle oppskrift.
Les mer
Vegansk ramen med miso & shiitakesopp
Lær deg å lage egen ramen! Her får du en oppskrift på en vegansk variant med smakrik buljong og sprø topping.
Les mer
Toast med kantareller & løyrom
Skogens og havets gull på samme toast. Værsågod – her er oppskriften på høstens mest luksuriøse forrett.
Les mer
Gin & tonic med akevitt
En fruktig, syrlig og frisk oppskrift på GT som lages med akevitt i stedet for gin.
Les mer
Hyllebærsaft
Hyllebærsaft krever bare en liten innsats for å gi store resultater. Konsentratet kan dessuten brukes til mye annet enn saft!
Les mer