Vegetarisk carpaccio med squash

En vegetarisk variant av carpaccio! Laget med tynne skiver av squash - toppet med ricotta, vårløk, basilikum og sitronolje.
Les mer
Sitronkake med glasur og blåbær
Lyst på noe ekstra godt til kaffen? Da bør du prøve denne deilige sitronkaken – toppet med glasur og blåbær. Saftig og enkel kake med masse smak!
Les mer
Eggs Royale
Kanskje du har prøvd Eggs Benedict før, men hva med Eggs Royale? Det er en variant av den klassiske eggeretten hvor kjøttet byttes ut med kaldrøkt laks.
Les mer
Ungarsk gulasjsuppe
Det finnes få supper som er så god som en rykende ungarsk gulasjsuppe. En fyldig og krydret kjøttsuppe med smak av paprika og tomat.
Les mer
Fiskesuppe med skalldyr
Havets delikatesser – i en skål. Skjem bort gjestene dine med en luksuriøs fiske- og skalldyrsuppe!
Les mer
Akevitt cocktails – Meir Flip
Bland vinterens enkleste og mest smakfulle drink med den trendy ingrediensen - akevitt! Her i kombinasjon med egg, sukker og litt muskatnøtt.
Les mer
Hvitløkssmør med mandel og gressløk
Deilig krydret hvitløkssmør - perfekt til grillet fisk, kjøtt eller asparges!
Les mer
Roastbiff av lam med selleripuré og kroketter av Chèvre
Rosastekt roastbiff av lam serveres med kokte rødbeter, Chèvre kroketter, ramsløk, røkt Savoy kål, selleripuré og sjysaus – en rett av Marcus Bremdal fra det svenske kokkelandslaget.
Les mer
Ovnsbakt rødspettefilet med champagnesaus
Champagnesaus, reker og asparges. Lag en luksusmiddag med proffkokk Marcus Bremdals oppskrift på ovnsbakt rødspettefilet! Serveres med urtepoteter.
Les mer
Gino med mynte og knuste vaniljedrømmer
Hva får du hvis du tilsetter ananas og mango med mynte og knuste kakesmuler? Proffkokk Marcus Bremdals drømmeaktige gino.
Les mer
Knust japansk agurksalat - sunomono
En forfriskende, knasende salat med japanske smaker. Server den til grillmat eller som en del av en asiatisk plukkmiddag!
Les mer
Green goddess
En fargesprakende grønn saus som passer til alt fra salater til grillmat. Lett å variere etter hva du har hjemme!
Les mer
Hjemmelaget bbq-saus
Dette er BBQ-sausen som grillmester Johan Kullberg lager når han ikke har tilgang til sin egen. Alt finnes i et vanlig kjøkken!
Les mer
Grillet rabarbra
Er det noe som smaker mer av sommer enn rabarbra og grillmat? Grillet rabarbra! Bak denne deilige desserten står Culinary Team West of Sweden.
Les mer
Entrecôte med kajmak & ajvar
Ta grillingen til neste nivå! Her viser proffkokken Edin Dzemat deg hvordan du lager en klassisk kjøttrett med smak av Balkan.
Les mer
Ajvar relish
Grilling er best – året rundt. Her byr Edin Dzemat på en rask variasjon på paprikarøren ajvar. En klar favoritt til grillmiddagen!
Les mer
Drinktips - Daiquiri
Har du ikke prøvd Daiquiri før? Da er det på tide nå. Denne ikoniske romdrinken er like enkel å blande som den er å nyte.
Les mer
Drinktips - Rom & Cola
Rom og cola er en klassiker på hjemmefesten! Cuba Libre er den klassiske blandingen av lys rom og Cubata er den krydrede fetteren med mørk rom.
Les mer
Hvit asparges med ørretrogn og mandelhollandaise
Lag Sebastian Gibrands førsteklasses forrett! Med ingredienser som hvit asparges, erteskudd og spiselige blomster er dette en tallerken som gir vakre vårvibber.
Les mer
Rabarbragalletter med kardemomme
Oppskriftstips! Her kombineres sprøheten til franske galetter med friskheten til norsk rabarbra. En klar suksess for middagsselskapet!
Les mer
Syltede primører
Syltet og klart! Gjør som den profesjonelle kokken Ludwig Tjörnemo og server grønnsakene i eddik. Oppskriften passer til kjøtt, grillet, fisk og sjømat.
Les mer
Vårgrønnsaker på boks
Vårens smaker på boks! Gjør som Ludwig Tjörnemo og dra nytte av vårens nye grønnsaker i en ny versjon av den klassiske potetsalaten.
Les mer
Kyllingsmørbrød med sjampinjong
Verdens beste smørbrød? Ludwig Tjörnemos kyllingsmørbrød med kremet sopprøre og sur agurk gir ren og skjær matglede!
Les mer
Aspargessuppe med ramsløk og erter
Leter du etter en rett som står i vårens tegn? Da bør du prøve Ludwig Tjörnemos aspargessuppe med ramsløk og erter.
Les mer
Mandelkake med rabarbra
Syrlig rabarbra, kremost og brunet smør – Ludwig Tjörnemos mandelkake byr på sesongens absolutt beste smaker.
Les mer