Tamagoyaki - Japansk omelett

Publisert av: Hanna Høiness, 07.04.2024


Presenteras av:  

 

Pimp rullen din eller Chirashi-skålen med den japanske omeletten Tamagoyaki. Et klassisk sushi-tilbehør som er like godt som det er enkelt å lage. 
 

INGREDIENSER

Tamagoyaki i ovnen
(6 porsjoner) 

4 egg
1 klype salt
1/2 ts dashi-pulver (kan utelates)

...

SLIK GJØR DU

Forvarm ovnen til 90 grader.

Visp sammen egg, salt og dashi-pulver. Sil blandingen gjennom en sil.

Dekk en ovnsfast, rektangulær form eller en liten langpanne med plastfolie. Formen skal fylles med blandingen, ca. 1 cm opp, så ikke bruk en for stor form.

Hell i blandingen og dekk med plastfolie. Bak midt i ovnen i 10–15 minutter, til blandingen stivner.

Skjær i biter.

RELATERTE PRODUKTER

LES OGSÅ