Feir påskeferien med noe godt i glasset! Her er det fire festlige drinker som av forskjellige grunner passer ekstra godt akkurat i påsken.
Når påskematen blir servert, tenker nok mange på påskeøl og pappvin. Men tør å tenke utenfor boksen i år. En fargerik anledning krever en fargerik drink! Vi har satt sammen en forfriskende samling av drinker, hvor smakene og fargene i påsken er et gjennomgående tema.
På tide å ta frem drink-glassene – og bartenderen i deg!
Bombardino
Hvis du liker eggetoddy vil du elske den italienske drinken Bombardino. Den nytes ofte som en varm drink på afterski, men denne kremete «alkoholbomben» passer like bra som avslutning på påskemiddagen.
Om påskeharen får bestemme skal det være gulrotjuice i drinken. Her er en vri på drink-klassikeren Moscow Mule med klarnet og fermentert gulrotjuice. Bak oppskriften står miksologen Jonas Junge.
Lekker farge, lett å blande og forfriskende god. Det er lett å forstå hvorfor så mange har Aperol Spritz som favorittdrink. Hvorfor ikke nyte av årets første Aperol på terrassen, om vårsolen kikker frem i helgen?
Mimosa er en populær drink som består av appelsinjuice og musserende vin. I denne oppskriften er juicen erstattet med sorbet og glasset dekorert med regnbuefarget dryss. Som prikken over i-en ser den ferdige drinken ut som et knekt egg. En klar suksess i påsken!
Det ser ut til at du bruker en gammel nettleser, vær oppdatert til en nyere versjon for å få den beste opplevelsen fra nettstedet vårt. Vi anbefaler Google Chrome-nettleseren
Last ned Google Chrome