träffar.

Ingen treff. Prøv et annet søkeord.

Yanagi Sashimikniv 21 cm

Art. Nr: B-1804/210

Yanagi fra Bunmei, 21 cm.

Les mer
Pris: 949kr
DEL:

Yanagi er en kniv med langt, smalt og enkeltslipt blad. Kniven er ideell for å skjære fisk eller kjøtt i tynne skiver, da slipingen gjør at skivene lett slipper fra bladet og faller til siden. Modellen kalles også sashimikniv og er populær blant sushikokker.
 

Bunmei

Bunmei produserer tidsriktige japanske kokkekniver – med et klassisk preg. Selskapet spesialiserer seg på utrykket til tradisjonelle knivmodeller, inkludert flere kniver med enkeltslipt blad. Knivene produseres i den ikoniske knivfabrikken Yoshikin, som også står bak Globalknivene. Bunmei bruker det samme slitesterke stålet, men har et mer japansk-inspirert utseende. I tillegg til den spesielle formen på bladet, kjennetegnes knivene med det lyse, vakre treskaftet, laget av japansk magnolia.

Bunmei
Rustfritt stål
21 cm
4943691804211

GARANTIVILKÅR

Tre år fra innkjøpsdato og datoen må bekreftes med kvittering. Skader på egg eller spiss erstattes ikke. Her henviser vi til nærmeste profesjonelle sliperi.

VEDLIKEHOLDSRÅD - KJØKKENKNIVER

De japanske knivene våre har topp kvalitet og er svært skarpe når de blir levert. Når de har vært brukt en stund, må knivene slipes for at de skal bevare eller få tilbake skarpheten. Her har vi samlet noen råd om hvordan du tar vare på knivene på beste måte.

Skjær på et passende underlag – et skjærebrett av tre eller plast. Bruk alltid et mykt underlag som ikke skader knivens egg. Unngå harde materialer. De kan skade eggen hvis du skjærer i dem. Frosne produkter og ben kan dessuten knekke knivbladet. Unngå underlag av glass og porselen, da de vil skade eggen.

Tips: Unngå å skrape av skjærebrettet med eggen, bruk heller baksiden for ikke å gjøre kniven sløv.

Rengjøring: Vask knivene for hånd med lunkent vann og oppvaskmiddel straks etter bruk. La ikke knivene bli liggende uvasket etter at du har brukt dem. Da kan det oppstå syreangrep som kan føre til at kniven ruster. Unngå å vaske kjøkkenkniver i oppvaskmaskin. Det har verken knivene eller oppvaskmaskinen godt av. Trådkurvene i oppvaskmaskinen kan bli ødelagt, og oppvaskmiddelet tærer på knivseggen. Tørk av kniven med en myk klut straks etter rengjøring.

Pussing: Skulle det oppstå overflaterust, kan den poleres bort ved hjelp av metallpuss eller poleringsgummi. Om du ikke gjør det med en gang, kan det oppstå dypere rustskader.

Oppbevaring: Oppbevar knivene på et tørt og trygt sted på kjøkkenet, gjerne i en knivblokk, et knivfutteral eller på en knivlist. Plasser knivlisten slik at den er utilgjengelig for barn. Sett alltid kniven med ryggen først mot listen, for ikke å skade eggen.
 

Meny

Cookies på siden

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler (informasjonskapsler) for statistikk, tilpasset innhold og annonser.

Du kan alltid slette lagrede informasjonskapsler gjennom de avanserte innstillingene i nettleseren din.

Vis detaljer