JAPANSK KLASSISKER MED EN EDGE


Bunmei produserer tidsriktige japanske kokkekniver – med et klassisk preg. Selskapet spesialiserer seg på utrykket til tradisjonelle knivmodeller, inkludert flere kniver med enkeltslipt blad. I tillegg til den spesielle formen på bladet, kjennetegnes knivene med det lyse, vakre treskaftet, laget av japansk magnolia.

Produksjon

Bunmei produseres i den ikoniske knivfabrikken Yoshikin, som også står bak Globalknivene. Bunmei bruker det samme slitesterke stålet, men har et mer japansk-inspirert utseende. Håndtaket er laget av japansk magnolia og næringsmiddelegnet BPA-fri plast.
 

HEI BUNMEI!

Bunmei kombinerer tradisjonelt knivhåndtverk med stilrent design som både løfter opplevelsen under matlagingen og estetikken i kjøkkenet. Bli bedre kjent med varemerket! 

Piggvar med kombusmørsaus & grønn asparges

Tips på oppskrift! Kombinasjonen av sprø fisk, friske vårgrønnsaker og en smakfull smørsaus gjør denne retten til en skikkelig fulltreffer,

Bunmei knivguide

I denne guiden utforsker vi alle Bunmeis knivmodeller, fra den allsidige gyutoen til fiskekniven yanagi og den kraftige deba-kniven.

Garanti

Tre år fra innkjøpsdato og datoen må bekreftes med kvittering. Skader på egg eller spiss erstattes ikke. Her henviser vi til nærmeste profesjonelle sliperi.