Presentert av:
Server laks til forrett! Her deler mesterkokken Louise Johansson sin beste oppskrift - og mest pepret - carpaccio.
Laksecarpaccio er kjempeenkelt å lage og like deilig for øynene som for smaksløkene. Louises variant har en herlig blomstertone, som kommer fra granateple og rosa pepperkorn. En helt fantastisk forrett som bare må testes!
INGREDIENSER
Laksecarpaccio
(4 porsjoner)
0,75 dl olivenolje
1 lime, revet skall og juice
1/2 granateple
300 gr rå laks, KRAV-merket
2 tsk rosa pepper, nykvernet
0,5 dl krydderkarse
Slik gjør du
Lag en dressing med olivenolje, limeskall og limesaft.
Del granateplet og ta ut frøene.
Skjær laksen i tynne skiver og legg på et fat.
Drypp over dressingen, så dryss over granateplefrøene.
Krydre med nykvernet rosa pepper. Topp nyklippet karse.