Presentert av: 
Server laks til forrett! Her deler mesterkokken Louise Johansson oppskriften på sin beste - og mest peprete - carpaccio.
Laksecarpaccio er kjempeenkelt å lage og like deilig for øynene som for smaksløkene. Louises variant har en herlig blomstertone, som kommer fra granateple og rosépepperkorn. En helt fantastisk forrett som bare må testes!
INGREDIENSER
Laksecarpaccio
(4 porsjoner)
0,75 dl olivenolje
1 lime, revet skall og juice
1/2 granateple
300 gr rå laks, KRAV-merket
2 tsk rosépepper, nykvernet
0,5 dl krydderkarse
Slik gjør du
Gjør en dressing på olivenolje, limeskall og limesaft.
Del granateplet og ta ut frøene.
Skjær laksen tynt og legg på et fat.
Drypp over dressingen og dryss over granateplefrøene.
Krydre med nykvernet rosépepper. Avslutt med å klippe over karse.