Treretters i Oslofjorden

Publisert av: Lena Unger, 12.08.2021

Leter du etter ideer til middagsselskapet? Her er en fin treretters meny med norske smaker i fokus. Bak oppskriftene står mesterkokken Simen Vatne.

Kanskje kjenner du ham igjen fra TV? Simen Vatne deltok i MasterChef Norge 2020 og har siden tilbudt inspirasjon om oppskrifter via sine sosiale medier. I Youtube-serien "Treretters i Oslofjorden" lager han tre personlige favoritter. Hvor godt høres det ikke ut med kamskjell med løyrom og gressløksaus etterfulgt av en tørrmodnet t-bone steak? Avslutt middagen med vaffelhjerter og friske bær som prikken over i’en.

Nyt måltidet!

Kamskjell med sommerkål

Kamskjell er en riktig delikatesse - perfekt å servere som forrett på festmiddagen. Simen serverer skjellene sine sammen med grillet sommerkål, løyrom og gressløksaus. Like luksuriøst som det er enkelt å lage! 

Tørrmodnet t-bone

Til hovedretten tilbyr Simen en tallerken med kjøtt som ikke lar noen stå uberørt. Her serveres tørrmodnet t-bone med grillet asparges, karamellisert jordskokkpuré og ripssjy som tilbehør. 

Vaffelhjerter med friske bær og makroner

Ingen middag er perfekt uten dessert. Gjør som Simen og sett et fat med forskjellige godbiter på bordet. På denne måten kan gjestene velge hva de vil bite i.

Relaterte produkter