
Lei av tørre filéter? Følg Ole Martin Alfsens oppskrift og steketips, og få til en sprø kyllingfilét med saftig kjøtt.
Kylling har blitt en stor middagsfavoritt – og med god grunn. Kjøttet er både godt og magert, og kan varieres i det uendelige. Her serverer Ole Martin sprøstekt lårfilet, perfekt balansert med syrlig saus og crispi salat.
En ny kyllingoppskrift å elske!
Ingredienser
Ole Martins steketips!
Viktig å tenke på når du steker kylling, er å tørke av kyllingen godt før steking, samt å bruke en ordentlig varm panne. Hvis overflaten ikke er tørr nok, og pannen ikke er varm nok, vil kjøttet koke i stedet for å stekes. Ole Martin foretrekker å steke i en rustfri stekepanne for å få en herlig gyllenbrun overflate. En panne uten belegg fungerer omtrent som en grill. I starten kan råvaren feste seg i pannen under steking, men så snart porene har lukket seg, slipper pannen taket.