
Ole Martin Alfsen gir oss sin versjon av den perfekte biffen. Nyt sesongens råvarer og tilbehør!
Når entrecôte blir tilberedt på riktig vis, blir kjøttet utrolig mørt og rik på smak. Ole Martin serverer sin entrecôte sammen med sauterte bønner og en fyldig morkel- og peppersaus, noe som gir retten både dybde og friskhet.
En hyllest til høsten!
Ingredienser
Ole Martins steketips!
Trikset for å lykkes med entrecôte, er å steke den på høy varme i kort tid. Bruk gjerne en karbonstålpanne når du steker, siden karbonstål gir jevn varmefordeling til kjøttet og tåler høye temperaturer. Karbonstål fungerer på alle varmekilder – til og med åpen ild. Hvis du skal steke flere biffer og ikke har plass i pannen, kan du brune dem i pannen og la dem bli ferdige i ovnen. Et alternativ er å steke entrecôten i omganger. De første, ferdigstekte stykkene kan du varme raskt før servering.