Ole Martin Alfsen
Ole Martin Alfsens kjærlighet til mat og vin startet på 80-tallet, da han utdannet seg til kokk. Han jobbet i restaurantbransjen i 15 år, med blant annet fire viktige år på Palace Grill i Oslo. Allerede den gang var han spesielt opptatt av kombinasjonen mat og vin, noe som førte til at han videreutdannet seg til sommelier og fullførte i 2003 Diploma-utdannelsen i vin og brennevin gjennom WSET i England.
De siste årene har Ole Martin undervist, skrevet bøker, vært vinskribent og deltatt i radio- og TV-programmer. Han har i tillegg ledet sommelierutdanningen og utviklet Vinmonopolets interne utdanning for mat og vin i kombinasjon. I 2013 lanserte han sin første vin under eget varemerke: OMA – et prosjekt som siden har vokst og fortsatt utvikler seg.
Kjøkkenets flotteste
Samuel Groves er et britisk selskap med over 200 års historie. Produksjonen foregår fortsatt på fabrikken i Birmingham, hvor de siden starten har levert kokekar av høyeste kvalitet. I dag tilbyr de et komplett sortiment – fra non-stick-panner til stekepanner og kjeler i karbonstål, kobber og rustfritt stål. Samuel Groves brukes i anerkjente restauranter og selges hos de beste forhandlerne.

Entrecôte med morkel- og peppersaus
Når entrecôte blir tilberedt på riktig vis, blir kjøttet utrolig mørt og rik på smak. Bli inspirert av Ole Martin Alfsens oppskrift og steketips.
200 år med kvalitet
Siden 1817 har Samuel Groves drevet produksjon ved fabrikken i Birmingham. Med «Made in Britain»-sertifisering står selskapet for kvalitet i toppklasse.
Pannestekt lysing med brunet smør og dampede grønnsaker
Lysing har et hvitt, fint og fast kjøtt som minner om torsk. Når fisken tilberedes på riktig måte, er den en ekte delikatesse. Følg Ole Martins oppskrift og steketips,