Tips til påskebordet

Publisert av: Hanna Høiness, 01.04.2025

Påsken står for døren og dens mathøytid nærmer seg. Hvordan skal du feire? Gjør klar menyen med påskeinspirert oppskrift og gode utstyrstips!

Påsken er en høytid med alt i overflod – buffeter, mengder av egg og søtsaker så langt øyet rekker. Men tenk heller enkelhet når du forbereder påskens måltider. Server fristende smørbrød! Disse små kunstverkene er ikke bare vakre å se på, men også utrolig smakfulle og perfekte for en avslappet påskelunsj.

Imponer med tradisjonsrikt mathåndverk!

Kobbergryte

Egg og poteter skal serveres kalde, så tilbered dem gjerne i god tid. Velg en Samuel Groves-kasserolle med kobberdetaljer for å løfte høytidsfølelsen.

Serveringsklype

Server smart med en Global serveringsklype! Denne modellen er perforert, slik at overflødig væske renner av og tilbake i gryten.

Mandolin

Klar for en utfordring på kjøkkenet? Med en mandolin fra Benriner kan du skjære syltynne skiver og perfekte grønnsaksstaver.

Santokukniv

Matlaging er et håndverk – og krever gode kniver. Santokukniven fra Yaxell Hana er ideell til å skjære, hakke og terne mindre råvarer.

Skjærebrett

Gå for stort! Globals skjærebrett i eik gir deg en romslig arbeidsflate og fungerer også utmerket som serveringsfat for smørbrød og fingermat.

Vinglass

Med riktig glass til riktig drue, løfter du påskelunsjen til nye høyder. Vårt beste påsketips? Tørr riesling til fisk og skalldyr – og Riedels druespesifikke glass fra Performanceserien.

Oppskrift!

Røkt laks, rekesalat, egg og kokte poteter er klassiske innslag på påskebordet – og perfekt som topping på brødskiven! Velg én favoritt eller kombiner flere. Her kan du være kreativ og eksperimentere med smaker, teksturer og teknikker. God påske og god matlaging!

Relaterte produkter

Ved å klikke på «Aksepter alle» samtykker du til at vi kan samle inn informasjon om deg for ulike formål, inkludert: funksjonalitet, statistikk og markedsføring.