Vegetarisk carpaccio med squash

Publisert av: Nellie Karlsson , 17.04.2023

En fantastisk god vegetarisk carpaccio! Laget med tynne skiver av squash - toppet med kremet ricotta, sprø vårløk, søt basilikum og syrlig sitronolje.

På jakt etter en sunn og enkel forrett? Da bør du prøve vår vegetariske carpaccio. En fantastisk god rett som du enkelt kan lage ved hjelp av en skarp mandolin

 

INGREDIENSER

(4 porsjoner)
2 squash
2 ss olivenolje
2 ss sitronsaft
150 g ricotta
2 vårløk
1 bunt fersk basilikum
Salt
Pepper
 

...

SLIK GÅR DU FREM

Skjær squashen i tynne skiver med en mandolin. Legg et lag med squashskiver på en flat tallerken/serveringsfat.

Bland olje og sitronsaft i en skål. Drypp over squashskivene.

Bruk en teskje og fordel ricottaen jevnt over skivene. Hakk vårløken og strø over.

Hakk basilikumen og strø over (ca. 2 ss eller så mye du ønsker).

Smak til med salt og pepper. Server!


 

RELATERTE produkter

LES OGSÅ