Hakk løken og hvitløken. Skjær storfekjøttet i passe store terninger.
Ha fettet eller oljen i en stor gryte. Fres løk til den er blank (i 2-3 min) og tilsett hvitløk. Stek i 2-3 min til.
Tilsett kjøttet og stek i 3-4 minutter under omrøring. Dryss paprikapulver over kjøttet og fjern pannen fra varmen ellers vil paprikapulveren brenne seg og bli bitter.
Skjær paprika og tomater i store biter og legg dem i pannen. Hell nok vann til å dekke kjøttet (ca 1 - 1,5 l).
Skrell og hakk sellerirot og persillerot i større biter. Når det koker; tilsett laurbærblad, sellerirot, persillerot, salt og pepper, smak til med spisskummen. Kok i ca 2 timer eller til kjøttet er nesten helt mørt.
Skrell og kutt gulrot og ha den i suppen. Skrell og del poteter i terninger. Når kjøttet er mørt, har du i poteter, og lar dem koke i ca 20 minutter.
Fortsett å koke suppen til grønnsakene er myke.
Ta ut og kast selleriroten, persilleroten og laurbærbladene.
Serveres med hakket persille og fersk brød.