Februar kan være grå og kjølig, men det trenger ikke kjøkkenet ditt å være. Her er våre beste tips for et inspirerende februarkjøkken.
Sett farge på februar med nye kjøkkenfavoritter!
Utstyrstips

Kokkekniv
En skarp kokkekniv er kjøkkenets trofaste helt – Nyheten Kentaga fra Tamahagane San leverer på alle plan. Ideell både for å hakke ingefær og å strimle kål.

Skjærebrett
Et skjærebrett som er skånsom mot kniven. Globals nye skjærebrett i 100% sukkerrør absorberer verken lukt eller farge – perfekt når du håndterer fisk, kylling eller sitrusfrukter.

Roaster
En ekte helt når storfamilien samles. Samuel Groves roaster! Den ultimate hjelperen når det står grateng, ovnsbakte rotgrønnsaker eller en saftige stek på menyen.

Kokkekniv

Vinglass
Rødt er fortsatt førstevalget i februar – og Riedels cabernetglass fra Veloce-serien er en favoritt. Klokken demper tanninene og gir vinen en rundere og fyldigere smak.

Krydderkvern

Oppskrift
Hvitkål, rødkål, grønnkål og savoykål! Gi denne vitaminrike grønnsaken mer plass på tallerkenen i februar. Prøv en asiatisk variant av kålruletten og gjør hverdagsmaten mer spennende. Både godt og varmende!
Til oppskriften!