Tacofredag? Lag en vri på tacoen og ta tradisjonen til nye høyder – med koreanske krydder og hotte redskaper.
Taco er en fredagsfavoritt som kan varieres i det uendelige. Det er egentlig bare din egen kreativitet og utstyr som setter grensene. Hva med å droppe kjøttdeigen og heller servere tacos med koreanske smaker? Server med en god drink, så er kvelden komplett.
Finn inspirasjonen og start hakkingen!
TACOREDSKAP

Rotkniv
Koreanske tacos krever sine kniver! En rotkniv fra Global passer perfekt til alt av presisjonsarbeid. Du kan bruke den til å skrelle løk, skjære vårløk i skiver og hakke hvitløk og ingefær.

Skjærebrett
Undervurder aldri en god arbeidsflate. Globals skjærebrett er ikke bare skånsomt mot kniven, men har også en renne som samler opp kjøtt- og fruktsaft. Perfekt for tilberedning av både tacos og drinker!

Rustfri stekepanne
Hva er hemmeligheten bak en perfekt rosastekt entrecôte? En rustfri stekepanne fra Samuel Groves! Stek kjøttet på høy varme i kort tid – det vil løsne fra pannen når stekeskorpen er perfekt.

Trancherkniv
Yaxell Zen er din beste venn – i alle fall når du skal skjære entrecôte i pene, saftige skiver. Denne trancherkniven er en sylskarp modell som passer like godt til storfekjøtt, fugl og svin.

Shaker
Maks ut smakene i fredagsdrinken din med Cocktail Clubs shaker! En shaker er et must for alle drinker som skal shakes før servering, for eksempel sour-drinker og cocktails med tykk sukkerlake.

Drink & glass
Hva med et drinktips? Prøv vår twist på Margarita! Denne passer perfekt til krydret taco, takket være ingredienser som jalapeño og chilipulver. Serveres i Riedels All Purpose-glass.
Til oppskrift
Oppskrift!
Våg å utfordre deg selv med nye smaker! Eksperimenter med krydder og ingredienser du allerede har hjemme, eller følg vårt eksempel – i stedet for tacokjøttdeig fyller vi tortillalefsene med sprø kimchi, chilimajones, vårløk, sesamfrø og skiver av entrecôte. Så spennende og godt!
Til oppskrift