Duket for påskelunsj

Publisert av: Hanna Høiness, 21.03.2024

Mars er her - og snart er også påsken. Forbered årets påskefeiring med våre nyttige tips til produkter og smakfulle oppskrifter!

Påsken er rett rundt hjørnet, og det skal gjøres plass til flere rundt spisebordet. Server en imponerende Egg Royal til påskelunsjen! En variant av den klassiske eggeretten der kjøttet byttes ut med kaldrøkt laks. Denne enkle oppskriften har også grønne elementer i form av sautert spinat og karse. Med smakfulle tilbehør blir dette snakkisen i rundt påskebordet!

Gode redskaper gjør matlagingen morsommere!


PRODUKTTIPS

...

URTEKNIV/MINIHAKKE 8 CM

Matlagning krever sine kniver. Den nyttige, lille hjelperen er Globals urtekniv som er perfekt til å hakke urter og små grønnsaker.

...

ROTKNIV 9 CM

Rotkniver er svært gode å bruke i arbeid som krever presisjon. Størrelsen gjør den smidig, og perfekt til å skrelle og dele frukt og grønt, til og med til å finpusse kjøtt.

...

AKEVITTGLASS

Et fantastisk glass der klokkens form gir en naturlig demping av alkoholen og fremhever fat og krydder. Skal man ha ett glass til kvalitetsbrennevin fungerer dette glasset meget godt til det meste.

...

VANNGLASS

Et elegant vannglass i rett modell fra Veloce-serien. Glasset passer godt inn i alle Riedels glass-serier.

...

Egg royale

Imponere med en Egg Royale til påskelunsjen! En variant av den klassiske eggeretten der kjøttet byttes ut med kaldrøkt laks. Denne enkle oppskriften har også grønne elementer i form av sautert spinat og karse.

Til oppskriften

RELATERTE produkter