Kyllingtaco med avokado- og korianderkrem

Publisert av: Lena Unger, 25.06.2020

Våg å fornye tacoen! Hva er kjøttdeigtaco og salsa på boks mot fresh kyllingtaco med avokadokrem? Så enkelt og helt vidunderlig!

Ingredienser

Kyllingtaco (4 porsjoner)
2 benfrie kyllingbryst
2 ss olivenolje
1 ts paprikapulver
1 ts chilipulver
1 ts spiskummen
1 hvitløksbåt
1 jalapeño (valgfritt)
2 stk lime
Salt og pepper
½ rødkål
8 stk hvete- eller maislefser

Avokado- og korianderkrem
1 avokado
1 potte koriander
1 dl tyrkisk yoghurt 

SLIK GJØR DU

Skjær kyllingfiletene i jevne strimler, ca 4 stk per filet, og legg dem i en bolle. Hell i olje. Tilsett deretter krydrene sammen med litt salt og pepper, samt saften fra en lime. La dem marineres i minst 30 min.

Del avokadoen og legg den i en blender sammen med koriander, yoghurt, saften fra en lime og litt salt og pepper. Kjør til konsistensen er kremet og glatt. Legg stappen i en serveringsskål.

Grill kyllingen i en grillpanne eller stek den på middels høy varme, ca 4-5 minutter på hver side, til kyllingen er gjennomstekt. Skjær kålen i tynne skiver og varm tortillalefsene i en tørr panne eller på grillen.

Lag tacoen med kål i bunnen, deretter kylling, avokado- og korianderkrem samt noen kvister koriander og finhakket jalapeño som pynt. Server med en skive lime.

RELATERTE produkter

LES OGSÅ