Presentert av: 
Kan du ikke få nok av jordbærdesserter? Da vil du elske mesterkokken Louise Johanssons oppskrift! Her serveres jordbæra sammen med pepper, sitron og hjemmelaget is.
Peprete jordbær? Ja, du leste riktig. Jordbær og sort pepper er en like uventet som fantastisk kombinasjon. Best blir det om du serverer bærene sammen med hjemmelaget is på kondensert melk, men det går selvfølgelig bra med vaniljeis fra butikken også.
INGREDIENSER
Jordbær (4 porsjoner)
500 gr jordbær
1 sitron, revet skall og juice
1 tsk nykvernet sort pepper
Iskrem med kondensert melk
5 dl fløtekrem
1 boks kondensert melk
Slik gjør du
Begynn med iskremen ca 6 timer før servering. Pisk fløten løst, den skal ha en konsistens som gjør at den bare akkurat faller av skjeen. Vend inn kondensert melk og visp til konsistensen er kremaktig og du kan forme "bølger". Hell det i en brødform og lag et fint mønster på toppen. Frys inn.
Rens jordbæra og del dem i fire. Riv over sitronskall og press over sitronsaft. Krydre med sort pepper og vend rundt.
Topp isenkremen med jordbær og litt mer nykvernet sort pepper.