Vil du blande drinker i verdensklasse? For å inspirere deg til å ta din favorittdrink til nye høyder viser miksologen Jonas Junge sine varianter på noen av verdens mest kjente drinker. Her er hans tolkning av klassikeren Clover Club.
Ingredienser
Raspberry Clover Club (1 porsjon)
4,5 cl bringebær-infused gin
1,5 cl Cocchi americano
3 cl sitron
1,5 cl sukker
Topp med basilikumskum
SLIK GJØR DU
Hell alle ingredienser i en shaker. Rist kraftig med is i et minutt, ta deretter ut isen og fortsett å riste. Sil og hell opp i et Sour-glass, topp med basilikumskum.
Bringebær-infused gin: Hell 200 gr friske bringebær og en flaske gin (750 ml) i en tett glassbeholder med lokk. La den stå på et tørt og mørkt sted i 1-2 uker. Unngå å riste beholderen, da væsken ellers kan bli grumsete. Etter to uker: sil væsken gjennom et kaffefilter og hell den tilbake i flasken.