Butter Washed Sazerac

Publisert av: Camilla Ljunggren, 25.01.2020

Presentert av:  


Vil du blande drinker i verdensklasse?
 For å inspirere deg til å ta din favorittdrink til nye høyder viser miksologen 
Jonas Junge sine varianter på noen av verdens mest kjente drinker. Her er hans tolkning av klassikeren Sazerac.

Ingredienser

Butter Washed Sazerac​​ ​(1 porsjon)

6 cl Butter washed aquavit
6 dråper Peychauds Bitters
2 dråper Angostura bitters
1,5 cl sukker
Absinthe

SLIK GJØR DU

Ha alle ingredienser i en miksekanne og fyll opp med is. Bland ingrediensene med isen og sil deretter drinken i et Neat-glass og server!

Butter washed aquavit: Smelt 125 gram usaltet smør på lav varme. Bland smøret med 375 ml aqvavit i en tett glassbeholder med lokk. La stå tre timer i romstemperatur, avkjøl deretter i kjøleskap 1–2 timer til smøret er stivnet. Ta ut det stivnede smøret og sil væsken.

RELATERTE PRODUKTER

LES OGSÅ