Vil du blande drinker i verdensklasse? For å inspirere deg til å ta din favorittdrink til nye høyder viser miksologen Jonas Junge sine varianter på noen av verdens mest kjente drinker. Her er hans tolkning av klassikeren Sazerac.
Ingredienser
Butter Washed Sazerac (1 porsjon)
6 cl Butter washed aquavit
6 dråper Peychauds Bitters
2 dråper Angostura bitters
1,5 cl sukker
Absinthe
SLIK GJØR DU
Ha alle ingredienser i en miksekanne og fyll opp med is. Bland ingrediensene med isen og sil deretter drinken i et Neat-glass og server!
Butter washed aquavit: Smelt 125 gram usaltet smør på lav varme. Bland smøret med 375 ml aqvavit i en tett glassbeholder med lokk. La stå tre timer i romstemperatur, avkjøl deretter i kjøleskap 1–2 timer til smøret er stivnet. Ta ut det stivnede smøret og sil væsken.