SLIK GJØR DU
Fyll din Zassenhauskvern med hele svarte pepperkorn og still inn kvernverket på middels grov kornstørrelse (trinn 3).
Skrell og skjær gresskaret i mindre biter. Varm opp oljen i en kasserolle. Fres halvparten av gresskaret, løken og hvitløken i ca. 2 minutter. Senk varmen. Ha i vin, vann og fond. La det småkoke under lokk til gresskaret er mykt. Miks til en glatt buljong.
Varm opp olje i en stor gryte. Fres salvien sammen med resten av løken og hvitløk. Tilsett ris og fres alt sammen til risen er blank. Hell i halvparten av gresskarbuljongen, senk varmen og la risen svelle. Rør av og til og tilsett mer buljong etter behov.
Etter 30 minutter tilsetter du resten av gresskaret. La det småkoke i 10 minutter til. Tilsett parmesan og smør til slutt.
Rør godt og smak til med salt, sitronsaft, revet sitronskall samt nykvernet svart pepper. Pynt med karse eller friske urter.