Presentert av:
Glem pasta og nudler! Vil du begynne å spise mer grønt? Da er det Zoodles som gjelder!
Pasta laget av zucchini, også kalt zoodles, er et grønt og sunt alternativ å servere på middagstallerkenen. Dessuten er det kjempeenkelt å lage og du kan lage den i ulike fasonger avhengig av hvilken pastarett du har lyst på. For å inspirere deg til å prøve dine grønne fingre har vi testet tre ulike alternativ på zoodles som passer til kjøttsausen, i salaten eller til lasagnen.

ZUCCHINI SPAGHETTI
Med en grønnsaksstrimler fra Benriner skiver du raskt og enkelt zucchinien til spaghetti. Bruk den rå i salater eller koke den ett par minutter og erstatt den vanlige pastaen.

ZUCCHINI FETTUCINI
For litt bredere zucchinipasta passer det utmerket med en mandolin. Skjær av endene på zucchinien. Sett i det brede juliennebladet og skjære på langs. Vips så har du zucchini fettucini!

LASAGNEPLATER AV ZUCCHINI
Å lage lasagne med zucchini er både godt og enkelt. Skive zucchinien tynt på en mandolin uten julienne. Perfekt som erstatning eller komplement til tradisjonelle lasagneplater.