träffar.

Ingen treff. Prøv et annet søkeord.

Santokukniv 16,5 cm

Art. Nr: Y-34901

Santokukniv fra Yaxells serie Ketu, 16,5 cm.

Les mer
Pris: 3 699kr
DEL:

Som en mindre versjon av en klassisk kokkekniv - med et kortere blad og en avrundet spiss. Slik kan den japanske knivmodellen santoku beskrives. En populær kniv som passer best til tre hovedoppgaver: skjære, kutte og hakke. Noe som navnet Santoku antyder, da det oversatt til norsk betyr akkurat "tre oppgaver".
 

KETU

Yaxell Ketu er en liten, skarp knivserie. Knivene har et blad som består av tre lag stål. Kjernen er laget av hardt SG2-stål og de andre stållagene av et mykere, mer rustbestandig stål. Denne konstruksjonen gir bladet en rustbestandig overflate i kombinasjon med en ekstremt skarp egg. Knivbladet er hamret, men kun slipt i underkant. Hardhetsgraden er 63 HRC. 

Håndtaket er laget av både lyst og mørkt pakkatre, et materiale som produseres ved å sammenføye tre og plast under høyt trykk. Materialet er både slitesterkt og hygienisk og har samme uslåelige følelse som tre. Håndtaket er dekorert med et vakkert emblem og i enden er det også en rustfri knapp som sørger for at kniven er perfekt balansert. 

Yaxell
Ketu
Sort
Rustfritt stål
16,5 cm
4984909349018

GARANTIVILKÅR

Tre år fra kjøpsdato. Kjøpsdato må dokumenteres med kvittering. Skader på egg eller spiss blir ikke erstattet, men henvist til nærmeste profesjonelle sliperi.

For øvrig viser vi til forbrukerkjøpsloven når det gjelder reklamasjoner og feilvarer.

VEDLIKEHOLDSRÅD - KJØKKENKNIVER

De japanske knivene våre har topp kvalitet og er svært skarpe når de blir levert. Når de har vært brukt en stund, må knivene slipes for at de skal bevare eller få tilbake skarpheten. Her har vi samlet noen råd om hvordan du tar vare på knivene på beste måte.



Skjær på et passende underlag – et skjærebrett av tre eller plast. Bruk alltid et mykt underlag som ikke skader knivens egg. Unngå harde materialer. De kan skade eggen hvis du skjærer i dem. Frosne produkter og ben kan dessuten knekke knivbladet. Unngå underlag av glass og porselen, da de vil skade eggen.

Tips: Unngå å skrape av skjærebrettet med eggen, bruk heller baksiden for ikke å gjøre kniven sløv.

Rengjøring: Vask knivene for hånd med lunkent vann og oppvaskmiddel straks etter bruk. La ikke knivene bli liggende uvasket etter at du har brukt dem. Da kan det oppstå syreangrep som kan føre til at kniven ruster. Unngå å vaske kjøkkenkniver i oppvaskmaskin. Det har verken knivene eller oppvaskmaskinen godt av. Trådkurvene i oppvaskmaskinen kan bli ødelagt, og oppvaskmiddelet tærer på knivseggen. Tørk av kniven med en myk klut straks etter rengjøring.

Pussing: Skulle det oppstå overflaterust, kan den poleres bort ved hjelp av metallpuss eller poleringsgummi. Om du ikke gjør det med en gang, kan det oppstå dypere rustskader.

Oppbevaring: Oppbevar knivene på et tørt og trygt sted på kjøkkenet, gjerne i en knivblokk, et knivfutteral eller på en knivlist. Plasser knivlisten slik at den er utilgjengelig for barn. Sett alltid kniven med ryggen først mot listen, for ikke å skade eggen.
 

Meny

Cookies på siden

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler (informasjonskapsler) for statistikk, tilpasset innhold og annonser.

Du kan alltid slette lagrede informasjonskapsler gjennom de avanserte innstillingene i nettleseren din.

Vis detaljer