Aspargessesongen er her! Her er tips om redskaper og oppskrifter med vårens delikatesser i fokus.
April er her, og delikatessene vokser frem i grønnsaksdisken. Spirende aspargeskudd, sprø reddiker og hvitløksduftende ramsløk - vårens første grønnsaker er alltid like etterlengtede. Plutselig våkner smaksløkene til live igjen, og vi er klare for nye kulinariske eventyr på kjøkkenet!
Rust deg for vårens matlaging!
TIPS

Kjøkkenkniv
Lyst på en ny kjøkkenkniv? Kiritsuke fra Yaxell Zen fungerer til de aller fleste ingredienser. I tillegg tar Kiritsuke 20 cm, seg veldig godt ut på knivlisten.

Vinkjøler
Primører og rosé hører sammen – en klassisk tradisjon. Hvorfor ikke åpne en rosé mens du lager mat, og med Pulltex vinkjøler holde drikken kjølig mens du kokkelerer.

Krydderkvern
Ikke glem krydder! En liten tvist med nykvernet pepper gir aspargesen et smakfult løft. Zassenhaus kverner kan også brukes til andre krydder, som for eksempel chili.
Prøv ut oppskriften ovnstekte arparges med ramsløk & Hollandaisesaus.
Se oppskrift

Mandolin
Ta neste steg på kjøkkenet – og invester i en mandolin! Med den kan du skjære perfekte tynne skiver av grønnsakene og imponer middagsgjestene.