Toppen på bunnen! Noen av verdens mest eksklusive viner er gjemt i sjøens vinkjeller: undervannsviner.
Det hele startet med en heldig tilfeldighet. I et vrak på havbunnen ble det nemlig funnet flere flasker champagne. Vinen viste seg ikke bare å være drikkbar, men hadde også utviklet en helt ny aroma og smak.
Men hvordan?
Temperaturen i havet, i kombinasjon med trykk, mørke, bevegelse og salt skaper et miljø som har vist seg å være gunstig for lagring av vin. Oppdagelsen vekket naturlig nok nysgjerrigheten hos noen kreative vinprodusenter som umiddelbart begynte å utvikle og eksperimentere - for å få frem vinens bouquet. Plutselig ble undervannsvin en del av vinspråket!
Men hvor?

VANNTETTE GLASSTIPS
Havet er dypt – akkurat som smaken av en kompleks og mineralsk undervannsvin. Men hvordan serverer du best din favoritt av disse ettertraktede vinperlene? Få inspirasjon fra vår glass- og vinguide!
TIL GUIDEN