Rabarbra er en klassisk smaksetter for sommerdesserter og drinker. Hvorfor ikke kombinere noen stilker med brennevin og lage din egen rabarbra-snaps?
Det er ingenting som smaker like mye sommer som fersk rabarbra. Ta vare på stilkene i hagen og lag din egen snapsblanding. Denne deilige, rosa flasken er like hyggelig å servere dine gjester som å ta med når du blir invitert bort.
Ingredienser
50 cl vodka
3–4 st rabarbrastilker
2 ts sukker
Slik gjør du
Skyll rabarbraen og fjern stygge flekker. Skjær stilkene i lange, tynne strimler med en skarp kniv.
Hell vodkaen i en flaske. Tilsett sukker og rabarbra og rør. La stå og trekke i noen dager i kjøleskapet. Sil av. Server snapsen godt avkjølt i Riedels snapsglass.

Tips på oppskrift!
La snapsen erstatte dessertvinen. Rabarbrasmaken passer godt til alle typer desserter som inneholder jordbær. Prøv gjerne Louise Johanssons jordbærdessert med pepper, sitron og hjemmelaget is. Ren og enkel sommermagi!
Til oppskriften