Matcha-te med vanilje & plantebasert melk

Publisert av: Lena Unger, 01.06.2021

Presentert av:  


Hopp over take-away-kaffen og lag din egen matcha latte! Den profesjonelle kokken Frida Ronge tilbyr en deilig oppskrift å lage på turen.


Den enkleste formen for å spise ute er å ta med seg varm drikke på turen. Te og kaffe kan varieres i det uendelige med krydder og forskjellige slags plantebasert melk. En av Fridas favoritter er matcha latte med fersk vaniljestang, som hun brygger på et stormkjøkken.

INGREDIENSER

(2 porsjoner)
4 dl plantebasert melk
0,5 dl vann
2 ts matcha-te
0,5 stk vaniljestang
1 ts honning eller agavesirup 

...

SLIK GJØR DU

Varm melk og vann i en kjele. Tilsett matcha-te og skrapet vaniljestang mens du visper. Avslutt med honning.

RELATERTE produkter

LES OGSÅ