JULETE GRANSILD

Publisert av: Karin Cushing, 03.12.2014

Gransild med egenplukkede granskudd kan ikke bli annet enn vellykket på julebordet! Stjerneskuddet Robert Sandberg presenterer en gransild som passer perfekt til julebordet.

INGREDIENSER

5 fete sild
1 dl eddik
2 dl sukker
3 dl vann
0,7 dl granskudd
1 rødløk i tynne skiver
10 korn hvit pepper

SLIK GÅR DU FREM


Fileter silden, og legg filetene i kaldt vann i et glass med tett lokk. La glasset stå i kjøleskap i ca. et døgn. Bytt vann minst to–tre ganger.

Deretter koker du opp eddik, sukker og vann. Legg i skivet rødløk, pepperkorn og granskudd. Avkjøl laken, og hell den over i sildeglasset.

La det stå i kjøleskap i minst ett døgn.

Relaterte produkter

LES OGSÅ