Skjærebrett i eik L
Skjærebrett fra Global, 80 x 40 x 5 cm.
Gode kjøkkenkniver krever et godt underlag. Om underlaget er hardere enn kniven , vil kniven bli skadet. Globals store skjærebrett i tre er laget av sølveik, som er et skånsomt materiale som egner seg utmerket til skjærebrett. Modellen har en rekke smarte funksjoner: måleskala for rask og jevn måling, gjennomgående bolter for å justere brettet, friksjonsduk slik at det ikke sklir, samt olje til å behandle treverket med. Brettet fås tre solide størrelser.
- Global
Global Classic
Den første Global kniven, G-2 ble designet i Japan i 1985. Kokkekniven ser helt lik ut i dag som da den ble lansert for over 30 år siden, som er et bevis på at den har et virkelig godt design. Kniven er laget av Globals egen stålblanding Cromova 18. Kombinasjonen av slitesterkt stål, unikt design og en ekstremt skarp egg gjorde at interessen for Global-kniven vokste raskt. I begynnelsen var det profesjonelle kokker som brukte kniven, deretter fulgte hjemmekokkene etter. I dag er Global et svært populært knivmerke, både i Norge og ute i verden.
Alle med matlaglingsinteresse vet nok at en skarp kniv er kokkens beste venn, og at riktig kniv brukes til riktig råvare. I Globals klassiske serie finnes det en kniv for enhver anledning på kjøkkenet, alt fra grønnsakskniver og små rotkniver, til kraftigere kjøttøkser og lettere fleksible filetkniver. For å gi knivene en perfekt balanse i hånden er skaftene fylt med havsand. Vi kaller idag serien Global Classic.
- Varemerke
- Global
- Produktserie
- Global
- Farge
- Natur
- Materiale
- Sølveik
- Størrelse
- 80x40x5 cm
- EAN
- 7350012494254
- EAN14
- 17350012494251
Tre år fra indkøbsdato - kvittering med dato skal forevises. Skader på æg eller spids erstattes ikke. Her henviser vi til nærmeste professionelle sliberi. Garantien omfatter ikke Globals tekstiler, for dem gælder købsloven. Det betyder, at du har ret til at reklamere forudsat, at rådene om vedligeholdelse er blevet fulgt.
Vedlikeholdsråd - Globals skjærebrett i tre
Ta vare på ditt treskjærebrett på riktig måte – og du har en livslang følgesvenn på kjøkkenet. Vi veileder deg gjennom de vanligste spørsmålene angående vedlikehold av treskjærebrett.
Før første bruk
• Dekk brettet ditt med rikelig med olje. Smør oljen på begge sider og alle kanter med et stykke papir. La det stå over natten.
• Dagen etter gjentar du den samme prosedyren. Når brettet slutter å absorbere olje, er du ferdig.
Rengjør & tørk
• Fukt en oppvaskklut eller et stykke husholdningspapir med varmt vann og skrubb brettet rent. Unngå oppvasksåpe.
• Ved desinfeksjon: Spray brettet ditt med en 5% eddikblanding (en tiendedel eddik og resten vann) og tørk av.
• Ved vedvarende flekker: Påfør grovsalt og noen dråper vann, og skrubb grundig med en oppvaskklut eller et stykke husholdningspapir.
• Tørk brettet tørt med husholdningspapir og oppbevar det tørt.
Vedlikehold
• Hold brettet oljet. Påfør olje på tørre flekker så snart de oppstår.
• Hvis brettet ditt har større, tørre områder, kan du gjenta den grunnbehandlingen du gjorde da brettet var nytt.
• Etter noen års bruk er det ikke uvanlig at brettet ditt får riper eller merker. Her anbefaler vi at du sliper ditt treskjærebrett. Her kommer du langt med sandpapir og en treblokk.