Stekepanne i karbonstål 20 cm
Stekepanne fra Samuel Groves serie Carbon Steel, 20 cm.
- En liten og praktisk stekepanne – perfekt for en mindre husholdning. En karbonstålpanne kan beskrives som en mellomting mellom en belagt og en rustfri panne. Den passer til all slags matlaging, fra kremet eggerøre til sauterte grønnsaker og saftige biffer. Ved rengjøring, bruk oppvaskbørste og varmt vann, og tørk pannen tørr med kjøkkenpapir.
- Carbon Steel
Carbon Steel
Carbon Steel er en serie slitesterke kokekar i karbonstål som passer til all type matlaging. Karbonstål er et materiale som har blitt brukt til steke- og kokekar i flere tusen år. Som støpejern består karbonstål av en blanding av karbon og jern, men med den forskjellen at det er lettere i vekt. Karbonstålpanner er robuste, holdbare og samtidig enkle å håndtere. Materialet gir rask og jevn varmefordeling. Det gjør stekepannene spesielt godt egnet til matlaging som krever høye temperaturer, som grilling og steking. Håndtaket i rustfritt stål sikrer et kjølig og stabilt grep.
Serien Carbon Steel fungerer på alle varmekilder, inkludert kokeplater, induksjon, ovn og åpen flamme. Karene kommer innoljet og klare til bruk rett fra emballasjen. De har ingen belegg, men utvikler med tiden en fin patina og et naturlig beskyttende lag som kan sammenlignes med en non-stick-overflate. Generelt blir pannene bedre jo mer du bruker dem. Ta godt vare på dem, og brenn dem inn med nøytral olje jevnlig, så kan de vare i generasjoner. Karbonstålpanner er elsket av både profesjonelle kokker og engasjerte hjemmekokker.
- Varemerke
- Samuel Groves
- Produktserie
- Carbon Steel
- Farge
- Brun
- Størrelse
- 20 cm
- Diameter (cm)
- 20 cm
- Bunndiameter (cm)
- 15 cm
- Totallängd (cm)
- 37 cm
- Höjd utan lock (cm)
- 5 cm
- EAN
- 5055198051704
- EAN14
- 15055198051701
Tre års garanti mot fabrikasjonsfeil, forutsatt at gjeldende vedlikeholdsråd følges, se informasjonen om produktet ditt for mer informasjon. Innkjøpsdato må bekreftes med kvittering.
Vedlikeholdsråd – Karbonstål
To viktige ting å huske på når det gjelder karbonstål: Det første er at stekepannen må "brennes inn" med olje før den tas I bruk, og det andre er å rengjøre karbonstål på riktig måte.
• Når du brenner inn karbonstålpannen din, får den et naturlig belegg som kan sammenlignes med en non-stick-overflate. Pannen blir mer slitesterk og får bedre stekeegenskaper.
• Hell litt rapsolje eller annen nøytral olje, i stekepannen. Med tørkepapir, smør oljen ut i et tynt lag. Varm opp pannen på middels høy varme til det begynner å ryke, la den stå å ryke noen minutter. Ta stekepannen av platen og tørk bort overflødig olje. Gjenta prosessen én gang til, slik at overflaten blir blank og svart. Innbrenningen er viktig for at du skal få mest mulig ut av karbonstålpannen din.
• Ved rengjøring, bruk oppvaskbørste og varmt vann, og tørk pannen tørr med tørkepapir.
• En karbonstålpanne skal aldri bli stående våt eller vaskes i oppvaskmaskin. Du skal heller ikke bruke stålull, skrape eller oppvaskmiddel i pannen. Oppvaskmiddel fjerner det naturlige fettlaget, så hvis du har brukt det ved et uhell, må du brenne inn pannen med olje på ny gang.