träffar.

Ingen treff. Prøv et annet søkeord.

Trancherkniv 21 cm

Art. Nr: SNMH-1121

En trancherkniv fra Tamahaganes knivserie San Tsubame.

Les mer
Veiledende pris: 2249 kr
DEL:

En kokkekniv med et litt lengre og smalere knivblad. Brukes til å tranchere kjøtt, både ferskt og stekt.

Om San Tsubame

Bladet i San Tsubame består av en kjerne av VG5-stål omgitt av to lag SUS410-stål. Kjernen er hard samtidig som det ytre stålet er noe mykere. Bladet har et karakteristisk banket utseende der bare den nedre delen slipes blank. Det tynne bladet er enkelt å slipe og forblir skarpt lenge.

Kniven har en god balanse og ligger godt i hånden. Skaftet er produsert i svart Mikarta, et materiale som produseres ved å presse sammen linduk og spesialplast under høyt trykk og høy temperatur til et hardt, vannfast og hygienisk materiale som passer godt i kjøkkenmiljøer.

Tamahagane
Tsubame
4906496715229

GARANTIVILKÅR

Tre år fra kjøpsdato. Kjøpsdato må dokumenteres med kvittering. Skader på egg eller spiss blir ikke erstattet, men henvist til nærmeste profesjonelle sliperi.

For øvrig viser vi til forbrukerkjøpsloven når det gjelder reklamasjoner og feilvarer.

VEDLIKEHOLDSRÅD - KJØKKENKNIVER

De japanske knivene våre har topp kvalitet og er svært skarpe når de blir levert. Når de har vært brukt en stund, må knivene slipes for at de skal bevare eller få tilbake skarpheten. Her har vi samlet noen råd om hvordan du tar vare på knivene på beste måte.



Skjær på et passende underlag – et skjærebrett av tre eller plast. Bruk alltid et mykt underlag som ikke skader knivens egg. Unngå harde materialer. De kan skade eggen hvis du skjærer i dem. Frosne produkter og ben kan dessuten knekke knivbladet. Unngå underlag av glass og porselen, da de vil skade eggen.

Tips: Unngå å skrape av skjærebrettet med eggen, bruk heller baksiden for ikke å gjøre kniven sløv.

Rengjøring: Vask knivene for hånd med lunkent vann og oppvaskmiddel straks etter bruk. La ikke knivene bli liggende uvasket etter at du har brukt dem. Da kan det oppstå syreangrep som kan føre til at kniven ruster. Unngå å vaske kjøkkenkniver i oppvaskmaskin. Det har verken knivene eller oppvaskmaskinen godt av. Trådkurvene i oppvaskmaskinen kan bli ødelagt, og oppvaskmiddelet tærer på knivseggen. Tørk av kniven med en myk klut straks etter rengjøring.

Pussing: Skulle det oppstå overflaterust, kan den poleres bort ved hjelp av metallpuss eller poleringsgummi. Om du ikke gjør det med en gang, kan det oppstå dypere rustskader.

Oppbevaring: Oppbevar knivene på et tørt og trygt sted på kjøkkenet, gjerne i en knivblokk, et knivfutteral eller på en knivlist. Plasser knivlisten slik at den er utilgjengelig for barn. Sett alltid kniven med ryggen først mot listen, for ikke å skade eggen.
 

;

Meny

Cookies på siden

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler (informasjonskapsler) for statistikk, tilpasset innhold og annonser.

Du kan alltid slette lagrede informasjonskapsler gjennom de avanserte innstillingene i nettleseren din.

Godta Ikke godta