Sashimikniv 27 cm

Art. nr: SNMH-1130

Sashimikniv fra Tamahaganes serie San Tsubame, 27 cm.

4 199 krOutOfStock

En sashimikniv med et langt, smalt blad som er dobbeltslipt. Kniven er perfekt til sashimi og sushi. Det spisse bladet gjør at du kan skjære tynne skiver i et enkelt drag og gir også en perfekt skjæreflate. Modellen er populær blant sushikokker og kalles også Yanagiba.

Tsubame

Tamahagane San Tsubame

Bladet består av en kjerne av VG5 stål omgitt av to lag SUS410 stål. Kjernen er hard samtidig som det ytre stålet er noe mykere. Bladet får sitt karakteristiske bankede utseende ved at kun den nederste delen slipes. Det tynne bladet er lett å slipe, og kommer til å holde seg skarpt lenge.

Kniven har god balanse og ligger fint i hånden. Håndtaket er produsert i svart micarta, et materiale som produseres ved å presse sammen linduk og spesialplast under høyt trykk og høy temperatur til et hardt, vannfast og hygienisk materiale som passer godt i kjøkkenmiljøer. 61 HRC (stålets hardhetsgrad).

Varemerke
Tamahagane
Produktserie
Tsubame
Farge
Sort
Materiale
Rustfritt stål
Størrelse
27 cm
HRC
61
EAN
4906496715311
EAN14
14906496715318

Tre år fra kjøpsdato. Kjøpsdato må dokumenteres med kvittering. Skader på egg eller spiss blir ikke erstattet, men henvist til nærmeste profesjonelle sliperi.

For øvrig viser vi til forbrukerkjøpsloven når det gjelder reklamasjoner og feilvarer.

VEDLIKEHOLDSRÅD - KJØKKENKNIVER

De japanske knivene våre har topp kvalitet og er svært skarpe når de blir levert. Når de har vært brukt en stund, må knivene slipes for at de skal bevare eller få tilbake skarpheten. Her har vi samlet noen råd om hvordan du tar vare på knivene på beste måte.



Skjær på et passende underlag – et skjærebrett av tre eller plast. Bruk alltid et mykt underlag som ikke skader knivens egg. Unngå harde materialer. De kan skade eggen hvis du skjærer i dem. Frosne produkter og ben kan dessuten knekke knivbladet. Unngå underlag av glass og porselen, da de vil skade eggen.

Tips: Unngå å skrape av skjærebrettet med eggen, bruk heller baksiden for ikke å gjøre kniven sløv.

Rengjøring: Vask knivene for hånd med lunkent vann og oppvaskmiddel straks etter bruk. La ikke knivene bli liggende uvasket etter at du har brukt dem. Da kan det oppstå syreangrep som kan føre til at kniven ruster. Unngå å vaske kjøkkenkniver i oppvaskmaskin. Det har verken knivene eller oppvaskmaskinen godt av. Trådkurvene i oppvaskmaskinen kan bli ødelagt, og oppvaskmiddelet tærer på knivseggen. Tørk av kniven med en myk klut straks etter rengjøring.

Pussing: Skulle det oppstå overflaterust, kan den poleres bort ved hjelp av metallpuss eller poleringsgummi. Om du ikke gjør det med en gang, kan det oppstå dypere rustskader.

Oppbevaring: Oppbevar knivene på et tørt og trygt sted på kjøkkenet, gjerne i en knivblokk, et knivfutteral eller på en knivlist. Plasser knivlisten slik at den er utilgjengelig for barn. Sett alltid kniven med ryggen først mot listen, for ikke å skade eggen.
 

Lignende produkter

Ved å klikke på «Aksepter alle» samtykker du til at vi kan samle inn informasjon om deg for ulike formål, inkludert: funksjonalitet, statistikk og markedsføring.