träffar.

Ingen treff. Prøv et annet søkeord.

Santokukniv 19 cm

Art. Nr: SAI-03

Santokukniv fra Globals serie Sai, 19 cm.

Les mer
Pris: 2 049kr
DEL:

Santoku er en japansk knivmodell som har mange likhetstrekk med en klassisk kokkekniv. Forskjellen er at knivbladet er litt kortere og har en avrundet spiss. Oversatt til norsk betyr santoku "tre oppgaver". Kniven egner seg best til tre oppgaver: skjære, terne og hakke.
 

GLOBAL SAI

Global Sai ble introdusert i 2012. Knivene i serien er laget av tre lag stål. Basen er laget av samme sterke stålblanding som Global Classic, mens de to ytre lagene er laget av et mykere stål. Dette gir knivene en rustbestandig overflate i kombinasjon med en ekstremt hard egg. Knivbladet har også en hamret finish som gjør at ingen kniv er lik de andre.

Global
Global Sai
4943691140043

Garanti

Tre år fra du har kjøpt produktet, dato må bevises med kvittering. Skade på eggen eller spiss erstattes ikke. Her viser vi til nærmeste profesjonelle knivsliper. Garantien dekker heller ikke Globals tekstiler, her gjelder forbrukerkjøpsloven. Det betyr at du har rett på reklamasjon for produktet ved en fabrikasjonsfeil, forutsatt at gjeldende vedlikeholds instruksjoner er fulgt. En helt ny Global kniv er ekstremt skarp. For at kniven din skal fortsette å prestere på samme nivå, er det noen ting du bør være klar over.

VEDLIKEHOLD AV GLOBAL-KNIVER

En helt ny Global-kniv er ekstremt skarp, nøyaktig så skarp som du vil at en kjøkkenkniv skal være. Men for at kniven din kan fortsette å prestere på samme nivå, er det noen ting du bør være klar over.
 

RENGJØRING

Sørg alltid for å vaske kniven. Vask kniven for hånd med vann og litt vaskemiddel, så snart du er ferdig med å bruke den må den tørkes med et kjøkkenhåndkle. Du må aldri vaske en Global-kniv i oppvaskmaskinen - verken kniven eller maskinen har godt av det. Oppvaskmaskinen kan bli skadet, og vaskemiddelet kan forårsake rust på kniven.
 

UNDERLAG

Bruk et underlag som er skånsom mot kniven, f.eks. Globals skjærebrett laget av tre, plast eller sukkerrør. Det er viktig at flaten er myk. Hvis skjærebrettet er hardere enn kniven, kan kniven bli skadet.
 

SLITASJE

Prøv å unngå og bruke kniveggen unødvendig. Bruk baksiden av kniven når du skraper skjærebrettet rent, så eggen ikke blir sløv. Unngå også å kutte i frosne råvarer eller harde bein.
 

OPPBEVARING

Globalkniver skal ikke ligge og gni mot hverandre i bestikkskuffen. Det er best å beskytte dem i et kniv etui, en knivblokk eller på en knivmagnet. Hvis du bruker en magnetlist, bør du legge kniven på magneten med ryggen først for å unngå skade.
 

VEDLIKEHOLD

For å opprettholde en skarp egg er det nødvendig å slipe kniven med jevne mellomrom. Hold Global-kniven skarp ved å bruke en slipestav eller en knivsliper en eller to ganger i måneden. Hvis kniven ikke blir skarp nok med en slipestaveller knivsliper, er det nødvendig å slipe kniven på nytt. Du kan velge å gjøre det selv eller ta med kniven til en erfaren sliper. Husk at japanske kniver må ha en vinkel på 10-15 grader.

Meny

Cookies på siden

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler (informasjonskapsler) for statistikk, tilpasset innhold og annonser.

Du kan alltid slette lagrede informasjonskapsler gjennom de avanserte innstillingene i nettleseren din.

Vis detaljer