Knivsett i 3 deler SN-1105, 1108 & 1118

Art. nr: SN-3301

Knivsett i tre deler fra Tamahaganes serie San.

7 148 krInStock

Et skarpt knivsett bestående av kokkekniven SN-1105, brødkniven SN-1118 og rotkniven SN-1108. Du kan bruke kokkekniven til å skjære, hakke og terne de fleste råvarene. Med brødkniven kan du enkelt skjære opp ulike typer brød, alt fra smuldrete boller til rugbrød og surdeigsbrød. Rotkniven egner seg best til jobber som krever presisjon, som å skrelle frukt og grønnsaker.

San

Tamahagane San

Tamahagane San er produsert i en urgammel japansk knivproduksjonsprosess. Man har modifisert prosessen for å gjøre stålet lettere å slipe og for å tilpasse knivene bedre til moderne forhold. Bladet er fremstilt av tre lag stål som valses ut til de delene som til slutt utgjør knivenes blad. Stålkjernen består av hardt VG5-stål omsluttet av et mykere SUS410-stål. Teknikken gir en fantastisk egg kombinert med ekstremt god styrke og rustbeskyttelse.

Knivene har et vakkert håndtak i rødbrun pakkawood, et materiale som består av kryssfinér og plastharpiks. Det har samme uslåelige følelse som tre, men med plastens hygieniske egenskaper. Inne i håndtaket er det en vekt som hjelper kniven med å holde en perfekt balanse, uansett størrelse på bladet. Du kan se vekten som en knapp på enden av håndtaket. 58-59 HRC (stålets hardhetsgrad).

Varemerke
Tamahagane
Produktserie
San
Farge
Brun
Materiale
Rustfritt stål
HRC
58-59
EAN
4906496706920
EAN14
14906496706927

Tre år fra kjøpsdato. Kjøpsdato må dokumenteres med kvittering. Skader på egg eller spiss blir ikke erstattet, men henvist til nærmeste profesjonelle sliperi.

For øvrig viser vi til forbrukerkjøpsloven når det gjelder reklamasjoner og feilvarer.

VEDLIKEHOLDSRÅD - KJØKKENKNIVER

De japanske knivene våre har topp kvalitet og er svært skarpe når de blir levert. Når de har vært brukt en stund, må knivene slipes for at de skal bevare eller få tilbake skarpheten. Her har vi samlet noen råd om hvordan du tar vare på knivene på beste måte.



Skjær på et passende underlag – et skjærebrett av tre eller plast. Bruk alltid et mykt underlag som ikke skader knivens egg. Unngå harde materialer. De kan skade eggen hvis du skjærer i dem. Frosne produkter og ben kan dessuten knekke knivbladet. Unngå underlag av glass og porselen, da de vil skade eggen.

Tips: Unngå å skrape av skjærebrettet med eggen, bruk heller baksiden for ikke å gjøre kniven sløv.

Rengjøring: Vask knivene for hånd med lunkent vann og oppvaskmiddel straks etter bruk. La ikke knivene bli liggende uvasket etter at du har brukt dem. Da kan det oppstå syreangrep som kan føre til at kniven ruster. Unngå å vaske kjøkkenkniver i oppvaskmaskin. Det har verken knivene eller oppvaskmaskinen godt av. Trådkurvene i oppvaskmaskinen kan bli ødelagt, og oppvaskmiddelet tærer på knivseggen. Tørk av kniven med en myk klut straks etter rengjøring.

Pussing: Skulle det oppstå overflaterust, kan den poleres bort ved hjelp av metallpuss eller poleringsgummi. Om du ikke gjør det med en gang, kan det oppstå dypere rustskader.

Oppbevaring: Oppbevar knivene på et tørt og trygt sted på kjøkkenet, gjerne i en knivblokk, et knivfutteral eller på en knivlist. Plasser knivlisten slik at den er utilgjengelig for barn. Sett alltid kniven med ryggen først mot listen, for ikke å skade eggen.
 

Lignende produkter

Ved å klikke på «Aksepter alle» samtykker du til at vi kan samle inn informasjon om deg for ulike formål, inkludert: funksjonalitet, statistikk og markedsføring.