Knivsett i 3 deler GN-009, GNM-07 & GNFS-01

Art. nr: GN-3002

Knivsett i tre deler fra Globals serie Ni.

3 228 krInStock

Et skarpt knivsett bestående av kokkekniven GN-009, grønnsakskniven GNM-07 og skrellekniven GNFS-01. Du kan bruke kokkekniven til å skjære, hakke og terne de fleste råvarer. Grønnsakskniven er det selvsagte valget når du skal hakke mye av noe. Bladet er nesten rektangulært, noe som gjør at du kan skjære helt gjennom råvaren uten å skyve eller dra i kniven. Skrellekniven egner seg best til jobber som krever presisjon, som å skrelle frukt og grønnsaker.

Global Ni

Global Ni

Global Ni er neste generasjons Global-kniv. I likhet med den klassiske Global-kniven er Global Ni laget av Globals egen stålblanding Cromova 18. Ni-knivene har et orientalsk design, som er svært populær i Asia, ettersom den anses å forenkle skjæremomentene. Knivbladet er litt tykkere enn bladet på den klassiske Global-kniven. Den har også fått en ekstra sliping for ekstrem skarphet. 
 
Global Ni har også fått et nytt knivskaft. Den er større og dette er litt lenger og smalere som bidrar til et stabilt, ergonomisk grep. Det karakteristiske prikkemønsteret er ufarget og ganske diskret i designen. På denne måten skaper skaftet en svært elegant følelse. For å gi Ni-knivene en perfekt balanse i hånden, er skaftene fylt med sjøsand.

Varemerke
Global
Produktserie
Global Ni
Farge
Rustfritt
Materiale
Rustfritt stål
HRC
56-58
EAN
4943691290021
EAN14
14943691290028

Tre år fra indkøbsdato - kvittering med dato skal forevises. Skader på æg eller spids erstattes ikke. Her henviser vi til nærmeste professionelle sliberi. Garantien omfatter ikke Globals tekstiler, for dem gælder købsloven. Det betyder, at du har ret til at reklamere forudsat, at rådene om vedligeholdelse er blevet fulgt.

VEDLIKEHOLD AV GLOBALKNIVER

En helt ny Global-kniv er ekstremt skarp, nøyaktig så skarp som du vil at en kjøkkenkniv skal være. Men for at kniven din kan fortsette å prestere på samme nivå, er det noen ting du bør være klar over.

RENGJØRING

Sørg alltid for å vaske kniven. Vask kniven for hånd med vann og litt vaskemiddel, så snart du er ferdig med å bruke den må den tørkes med et kjøkkenhåndkle. Du må aldri vaske en Global-kniv i oppvaskmaskinen - verken kniven eller maskinen har godt av det. Oppvaskmaskinen kan bli skadet, og vaskemiddelet kan forårsake rust på kniven.

UNDERLAG

Bruk et underlag som er skånsom mot kniven, f.eks. Globals skjærebrett laget av tre, plast eller sukkerrør. Det er viktig at flaten er myk. Hvis skjærebrettet er hardere enn kniven, kan kniven bli skadet.

SLITASJE

Prøv å unngå og bruke kniveggen unødvendig. Bruk baksiden av kniven når du skraper skjærebrettet rent, så eggen ikke blir sløv. Unngå også å kutte i frosne råvarer eller harde bein.

OPPBEVARING

Globalkniver skal ikke ligge og gni mot hverandre i bestikkskuffen. Det er best å beskytte dem i et kniv etui, en knivblokk eller på en knivmagnet. Hvis du bruker en magnetlist, bør du legge kniven på magneten med ryggen først for å unngå skade.

VEDLIKEHOLD

For å opprettholde en skarp egg er det nødvendig å slipe kniven med jevne mellomrom. Hold Global-kniven skarp ved å bruke en slipestav eller en knivsliper en eller to ganger i måneden. Hvis kniven ikke blir skarp nok med en slipestaveller knivsliper, er det nødvendig å slipe kniven på nytt. Du kan velge å gjøre det selv eller ta med kniven til en erfaren sliper. Husk at japanske kniver må ha en vinkel på 10-15 grader.

Lignende produkter

Ved å klikke på «Aksepter alle» samtykker du til at vi kan samle inn informasjon om deg for ulike formål, inkludert: funksjonalitet, statistikk og markedsføring.