Brødkniv 17 cm
Art. Nr: SAI-M04Brødkniv fra Globals serie Sai, 17 cm.
Brødkniven kjennetegnes ved et langt knivblad med tannet egg. Tanningen gjør at du lett kan skjære opp alle typer brød, alt fra smuldrete boller til rugbrød og surdeigsbrød. Kniven egner seg også til bruk med råvarer med høyt syreinnhold, ettersom syre tærer mer på en rett egg enn på en tannet egg.
Øyvin Bøe Dalelv, en av Norges beste kokker, viser i knivguiden hvordan man bruker forskjellige modeller riktig og går gjennom hvilke ingredienser de passer for.
GLOBAL SAI
Global Sai ble introdusert i 2012. Knivene i serien er laget av tre lag stål. Basen er laget av samme sterke stålblanding som Global Classic, mens de to ytre lagene er laget av et mykere stål. Dette gir knivene en rustbestandig overflate i kombinasjon med en ekstremt hard egg. Knivbladet har også en hamret finish som gjør at ingen kniv er lik de andre.