träffar.

Ingen treff. Prøv et annet søkeord.

Trancherkniv 25,5 cm

Art. Nr: Y-37009

Trancherkniv fra Yaxells serie Gou, 25,5 cm.

Les mer
Pris: 4289 kr
DEL:

En trancherkniv minner om en kokkekniv i modellen. Forskjellen er at den har et lengre og smalere knivblad. Formen gjør at det blir enklere å transjere, det vil si å skjære opp kjøtt i tynne skiver. Kniven kan brukes til både rått, kokt og stekt kjøtt, samt sushi og sashimi.
 

GOU

Yaxell Gou er en enestående knivserie – bokstavelig talt. Navnet betyr «den enestående» på japansk. Knivbladet er bygget opp av 101 lag med damaskusstål. Kjernen er laget av slitesterkt SG2-stål og de andre stållagene av mykere, mer rustbestandig stål. Det gjør at knivene er ekstremt skarpe og holder skarpheten lenge. Som det lille ekstra er alle blad gravert med det japanske tegnet for Gou. Hardhetsgraden er 62–64 HRC.

Knivhåndtaket er produsert av svart micarta. Materialet er laget ved at linduk og spesialplast sammenføyes under høyt trykk. Dette gir et hardt, vannfast og hygienisk materiale som passer godt i kjøkkenmiljøer. Håndtaket er festet ved hjelp av tre kraftige stålnagler. I enden av håndtaket sitter det til og med en rustfri knapp som sørger for at kniven er perfekt balansert.

Yaxell
Gou
4984909370098

GARANTIVILKÅR

Tre år fra kjøpsdato. Kjøpsdato må dokumenteres med kvittering. Skader på egg eller spiss blir ikke erstattet, men henvist til nærmeste profesjonelle sliperi.

For øvrig viser vi til forbrukerkjøpsloven når det gjelder reklamasjoner og feilvarer.

VEDLIKEHOLDSRÅD - KJØKKENKNIVER

De japanske knivene våre har topp kvalitet og er svært skarpe når de blir levert. Når de har vært brukt en stund, må knivene slipes for at de skal bevare eller få tilbake skarpheten. Her har vi samlet noen råd om hvordan du tar vare på knivene på beste måte.



Skjær på et passende underlag – et skjærebrett av tre eller plast. Bruk alltid et mykt underlag som ikke skader knivens egg. Unngå harde materialer. De kan skade eggen hvis du skjærer i dem. Frosne produkter og ben kan dessuten knekke knivbladet. Unngå underlag av glass og porselen, da de vil skade eggen.

Tips: Unngå å skrape av skjærebrettet med eggen, bruk heller baksiden for ikke å gjøre kniven sløv.

Rengjøring: Vask knivene for hånd med lunkent vann og oppvaskmiddel straks etter bruk. La ikke knivene bli liggende uvasket etter at du har brukt dem. Da kan det oppstå syreangrep som kan føre til at kniven ruster. Unngå å vaske kjøkkenkniver i oppvaskmaskin. Det har verken knivene eller oppvaskmaskinen godt av. Trådkurvene i oppvaskmaskinen kan bli ødelagt, og oppvaskmiddelet tærer på knivseggen. Tørk av kniven med en myk klut straks etter rengjøring.

Pussing: Skulle det oppstå overflaterust, kan den poleres bort ved hjelp av metallpuss eller poleringsgummi. Om du ikke gjør det med en gang, kan det oppstå dypere rustskader.

Oppbevaring: Oppbevar knivene på et tørt og trygt sted på kjøkkenet, gjerne i en knivblokk, et knivfutteral eller på en knivlist. Plasser knivlisten slik at den er utilgjengelig for barn. Sett alltid kniven med ryggen først mot listen, for ikke å skade eggen.
 

;

Meny

Cookies på siden

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler (informasjonskapsler) for statistikk, tilpasset innhold og annonser.

Du kan alltid slette lagrede informasjonskapsler gjennom de avanserte innstillingene i nettleseren din.

Godta Ikke godta