träffar.

Ingen treff. Prøv et annet søkeord.

Østerskniv børstet stål

Art. Nr: L-CMH99IMI

Østerskniv fra Laguiole en Aubrac.

Les mer
Veiledende pris: 1549 kr
DEL:

En kniv som er laget spesielt for åpning av østers. Det korte, kraftige bladet skjærer gjennom østersens muskel, slik at skjellet kan åpnes. Vakker skaft i matt, rustfritt stål.
 

LAGUIOLE EN AUBRAC

Laguiole er en liten fjellandsby i Sør-Frankrike som har en stolt håndverkstradisjon. Her har smien holdt varmen siden tidlig på 1800-tallet – og gløden har definitivt ikke sluknet. I området rundt Laguiole er det en sterk vilje til å føre arven videre til kommende generasjoner. Laguiole en Aubrac er en av virksomhetene som gjør dette mulig. I verkstedet deres produseres vinåpnere, bestikk og foldekniver helt for hånd i tråd med tradisjonelle metoder. 
 

Når du holder et produkt fra Laguiole en Aubrac i hånden, kan du være sikker på at det er én enkelt håndverker som står bak produktet, fra bearbeiding av råmaterialene til det ferdige produktet. Mønsteret som går langs stålryggen er en garanti for dette, ettersom mønsteret er unikt for håndverkeren. Opplev følelsen av en ekte Laguiole med livstidsgaranti. 

Laguiole
3760199282225

GARANTIVILKÅR

Garantitiden varer i hele produktets levetid, forutsatt at produktet er brukt til det det er ment for, og at kjøpsdato kan bevises med kvittering. Send det defekte produktet tilbake til Sundqvist, så blir det reparert eller erstattet.

For øvrig viser vi til forbrukerkjøpsloven når det gjelder reklamasjoner og feilvarer.

VEDLIKEHOLDSRÅD - KJØKKENKNIVER

De japanske knivene våre har topp kvalitet og er svært skarpe når de blir levert. Når de har vært brukt en stund, må knivene slipes for at de skal bevare eller få tilbake skarpheten. Her har vi samlet noen råd om hvordan du tar vare på knivene på beste måte.



Skjær på et passende underlag – et skjærebrett av tre eller plast. Bruk alltid et mykt underlag som ikke skader knivens egg. Unngå harde materialer. De kan skade eggen hvis du skjærer i dem. Frosne produkter og ben kan dessuten knekke knivbladet. Unngå underlag av glass og porselen, da de vil skade eggen.

Tips: Unngå å skrape av skjærebrettet med eggen, bruk heller baksiden for ikke å gjøre kniven sløv.

Rengjøring: Vask knivene for hånd med lunkent vann og oppvaskmiddel straks etter bruk. La ikke knivene bli liggende uvasket etter at du har brukt dem. Da kan det oppstå syreangrep som kan føre til at kniven ruster. Unngå å vaske kjøkkenkniver i oppvaskmaskin. Det har verken knivene eller oppvaskmaskinen godt av. Trådkurvene i oppvaskmaskinen kan bli ødelagt, og oppvaskmiddelet tærer på knivseggen. Tørk av kniven med en myk klut straks etter rengjøring.

Pussing: Skulle det oppstå overflaterust, kan den poleres bort ved hjelp av metallpuss eller poleringsgummi. Om du ikke gjør det med en gang, kan det oppstå dypere rustskader.

Oppbevaring: Oppbevar knivene på et tørt og trygt sted på kjøkkenet, gjerne i en knivblokk, et knivfutteral eller på en knivlist. Plasser knivlisten slik at den er utilgjengelig for barn. Sett alltid kniven med ryggen først mot listen, for ikke å skade eggen.
 

;

Meny

Cookies på siden

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler (informasjonskapsler) for statistikk, tilpasset innhold og annonser.

Du kan alltid slette lagrede informasjonskapsler gjennom de avanserte innstillingene i nettleseren din.

Godta Ikke godta